detector.media
21.02.2014 17:30
Колеги й рідні попрощалися з В’ячеславом Веремієм
Колеги й рідні попрощалися з В’ячеславом Веремієм

Завтра, 22 лютого, репортеру газети «Вести» В'ячеславу Веремію мало б виповнитися 33 роки. Він не дожив до цієї дати три дні.

 

Пізно ввечері 18 лютого на перехресті Володимирської та Великої Житомирської невідомі чоловіки з бітами і зброєю, в касках, камуфляжі і чорних масках напали на таксі, у якому В'ячеслав Веремій та ІТ- фахівець «Вестей» Олексій Лимаренко поверталися з роботи.

 

Коли автомобіль зупинився на світлофорі, з підворіття вибігли чоловіки, почали розгойдувати і закидати машину «коктейлями Молотова». Таксиста, В'ячеслава та Олексія вони витягли з авто і жорстоко побили. Водій отримав серйозні травми ноги. Олексію спотворили обличчя. В'ячеслав отримав кульове поранення в груди. Лікарі не змогли врятувати його життя і він помер у київській лікарні швидкої допомоги рано з ранку 19 лютого.

 

Сьогодні, 21 лютого, колеги й рідні провели В'ячеслава в останній путь. У нього залишилися батьки, дружина і маленький син. Родина журналіста потребує допомоги.

 

Редакція «Детектор медіа» висловлює свої співчуття рідним, друзям і колегам В'ячеслава Веремія. Вічна йому пам'ять! Закликаємо правоохоронні органи всебічно розслідувати обставини вбивства, знайти й покарати винних.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY