До 17 лютого – реєстрація на навчальну програму в Ризі для журналістів-розслідувачів

11 Лютого 2014
4125

До 17 лютого – реєстрація на навчальну програму в Ризі для журналістів-розслідувачів

4125
До 17 лютого – реєстрація на навчальну програму в Ризі для журналістів-розслідувачів

Програма Journalism for Future Challenges запрошує журналістів узяти участь у навчальному курсі в Ризі, Латвія.

 

До участі запрошуються журналісти віком від 20 до 35 років, жителі або громадяни Вірменії, Азербайджану, Білорусі, Грузії, Молдови або України, які працюють у галузі журналістки розслідування і вільно володіють англійською мовою,

 

Програма Journalism for Future Challenges, організована SSE Riga Centre for Media Studies і Organized Crime & Corruption Reporting Project, орієнтована на молодих журналістів, які прагнуть поліпшити свої навички розслідування та знання міжнародного права й політики, а також розширити мережу професійних контактів.

 

Програма розділена на три окремих модулі:

- модуль 1 - з 5 по 9 травня 2014 року;

- модуль 2 - з 14 по 16 серпня 2014 року;

- модуль 3 - з 24 по 28 листопада 2014 року.

 

Ведучі програми - міжнародні експерти з відомих редакцій. Під час навчання учасники дізнаються про новітні інструменти й методи, що застосовуються в журналістських розслідуваннях.

 

Програма оплачує проїзд і проживання, вартість навчання і навчальних матеріалів, віз, кава-брейків, сніданків (у готелі), обідів, а також офіційних вечерь на відкритті і закритті кожного модуля.

 

Реєстрація завершується 17 лютого.

 

Програма фінансується Міністерством закордонних справ Швеції.

 

Детальніша інформація - тут.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4125
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду