Кожара заявив Al Jazeera, що викрадення Булатова – «абсолютна неправда»

Кожара заявив Al Jazeera, що викрадення Булатова – «абсолютна неправда»

1 Лютого 2014
4842

Кожара заявив Al Jazeera, що викрадення Булатова – «абсолютна неправда»

4842
А сам лідер автомайдану, за словами міністра, «у доброму стані, не рахуючи подряпини на щоці»
Кожара заявив Al Jazeera, що викрадення Булатова – «абсолютна неправда»
Кожара заявив Al Jazeera, що викрадення Булатова – «абсолютна неправда»

Міністр закордонних справ Леонід Кожара вважає, що історія про викрадення та катування лідера автомайдану є «абсолютною неправдою». Про це він сказав в інтерв`ю телеканалу Al Jazeera.

 

«Так, я теж бачив ці фотографії в інтернеті. Але я передзвонив до Києва, щоби прояснити ситуацію про цю людину. Схоже, що історія про те, що він був викрадений і був підданий тортурам - це абсолютна неправда. Фізично ця людина перебуває в хорошому стані, Єдине, що у нього є подряпина на одній зі щік», - цитує слова міністра на своїй сторінці у Facebook відомий журналіст Мустафа Найєм.

 

Таким чином мінстр відповів на запитання ведучого «Скажіть, якою була ваша реакція, коли ви побачили фотографії Дмитра Булатова - чоловіка, якого, за його словами, було викрадено, розп'ято, якому відрізали вухо і який зараз перебуває під охороною в українській лікарні. Про що ви подумали, коли побачили ці фотографії?».

 

Пан Булатов зник 22 січня. Від цього часу активісти автомайдан, правозахисники вели його пошуки.  30 січня він дав про себе знати у селі Вишеньки Бориспільського району. Сюди він прийшов скривавлений після того, як, за його словамии, блукав у лісі. Як розповів активіст ЗМІ, «невідомі били його, катували, порізали йому вухо та розпинали - він має проколи на руках». Нині Дмитро Булатов перебуває у клініці «Борис». Під будівлею чергують атомайданівці, які остерігаються, що активіста арештують у палаті. 

 

«Детектор медіа»

Фото - http://ipress.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4842
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду