5 лютого – круглий стіл у Харкові «Кодекс етики в непрості для професії часи»

31 Січня 2014
4024

5 лютого – круглий стіл у Харкові «Кодекс етики в непрості для професії часи»

4024
5 лютого – круглий стіл у Харкові «Кодекс етики в непрості для професії часи»

5 лютого Комісія з журналістської етики (КЖЕ) проведе круглий стіл у Харкові на тему: «Кодекс етики в непрості для професії часи».

 

КЖЕ пропонує журналістам та редакторам друкованих, електронних та онлайн-видань області відверто, офрекордс поговорити про стандарти журналістської етики та їх важливість саме сьогодні. 

 

До обговорення пропонуються питання: Як вистояти «над сутичкою»? Наскільки важливо (чи можливо) дотримуватися професійних стандартів журналістам сьогодні? Чого потребує аудиторія - агітації чи виваженої картинки?

 

До розмови запрошуються головні редактори та провідні журналісти ЗМІ.

 

Модератори розмови - Володимир Мостовий (голова Комісії з журналістської етики), Тарас Кузьмов (член Комісії з журналістської етики).

 

Цим заходом Комісія продовжує низку регіональних дискусій, присвячених обговоренню найбільш «гарячих» тем для регіональних журналістських середовищ та презентації нової стратегії розвитку Комісії, затвердженої на цьогорічному з'їзді підписантів Етичного кодексу українського журналіста.

 

Прохання повідомити про участь в заході на електронну адресу info@cje.org.ua до 4 лютого. Круглий стіл відбудеться за адресою: Харків, провулок Короленко, 18, зал бібліотеки ім. Короленко.

 

Початок заходу о 16.00.

 

«Телекритика»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4024
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду