Фотограф Мар’ян Гаврилів через побиття силовиками  потребує коштів на операцію

Фотограф Мар’ян Гаврилів через побиття силовиками потребує коштів на операцію

31 Січня 2014
7828

Фотограф Мар’ян Гаврилів через побиття силовиками потребує коштів на операцію

7828
Фотограф Мар’ян Гаврилів через побиття силовиками  потребує коштів на операцію
Фотограф Мар’ян Гаврилів через побиття силовиками  потребує коштів на операцію

Львівський фотограф Мар`ян Гаврилів, якого міліція затримала і побила 22 січня під час зйомки подій на вул. Грушевського у Києві, перебуває в столичній Олександрівській лікарні і потребує коштів на лікування. Про  це повідомляє користувач Facebook Анна Путова.

 

Через тяжкість отриманих поранень після побиття міліціонерами Мар'ян Гаврилів, за її словами, був під час відбування терміну арешту доправлений до лікарні. Наразі він має струс мозку середнього ступеню тяжкості та відкритий перелам носу.

 

Родина фотографа проживає у місті Надвірна (Івано-Франківська обл.). Через сімейні обставини в Київ може приїжджати лише його брат, одночасно займаючись збором необхідних матеріалів по справі. Гроші на операцію можна пожертвувати на рахунок, наведений тут.  

 

«Група підтримки Мар'яна тут. Його навідувала Ольга Богомолець, лікарі ставляться до нього добре, у пресі про нього теж писали, Надвірнянська міська рада виділяє кошти на підтримку його родини, зв'язок з ним підтримується через нардепа Анатолія Диріва. Але проблеми не ліквідувалися, а поглибилися», - наголошує Анна Путова.

 

Також друзі Мар'яна Гавриліва просять  журналістів сприяти розголосу у ЗМІ.

 

 Силовики побили фотографа до невпізнаваності

 

Нагадаємо, 24 січня Оболонський суд міста Києва  виніс рішення про арешт Львівськго фотографа Мар`яна Гавриліва  на два місяці.

 

Силовики затримали його 22 грудня у Києві, коли він знімав сутички на вул. Грушевського. Разом з багатьма іншими учасниками протестів, фотографа силоміць затягли за шеренги силовиків. Як і інших затриманих, його кинули в автозак, побили і відібрали телефон.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7828
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду