До 2 лютого – прийом заявок на тренінг у Чернівцях «Про європейську інтеграцію по-новому»

29 Січня 2014
4872

До 2 лютого – прийом заявок на тренінг у Чернівцях «Про європейську інтеграцію по-новому»

4872
До 2 лютого – прийом заявок на тренінг у Чернівцях «Про європейську інтеграцію по-новому»

7-8 лютого (п'ятниця-субота) в Чернівцях відбудеться тренінг для журналістів і редакторів друкованих та електронних ЗМІ з Чернівецької, Тернопільської, Івано-Франківської та Хмельницької областей «Про європейську інтеграцію по-новому».

 

Євроінтеграційна тематика в ЗМІ набуває особливого значення в світлі подій останніх місяців, коли сотні тисяч людей вийшли на вулиці на знак протесту проти відмови керівництва України підписати Угоду про асоціацію з ЄС.

 

Що на практиці означає відмова від підписання Угоди і за яких умов можливе повернення до неї? Які нові можливості та виклики вона нестиме для українського виробника та споживача? В яких моментах зближення України з ЄС та з проросійськими економічними об'єднаннями можливі одночасно, а де - суперечать одне одному?

 

Написання статей з візових питань, типові помилки при висвітленні тематики євроінтеграції, практичні навички пошуку «європейських» інформаційних приводів, цікавих читачеві місцевих ЗМІ - про це та інше учасники тренінгу почують від журналістів Сергія Сидоренко («Коммерсантъ-Украина») та Анатолія Марциновського («Газета по-українськи»), які спеціалізуються на висвітленні європейських питань.

 

Участь у тренінгу безкоштовна. Організатори забезпечують учасників, харчуванням, для іногородніх учасників передбачена можливість компенсування витрат за проживання та проїзд. Кількість учасників обмежена.

 

Організатор тренінгу - Молодіжна громадська організація «Сучасний Формат» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження». Для участі в тренінгу необхідно до 2 лютого2014 року заповнити онлайн-анкету та надіслати на адресу mgo.sformat@gmail.com лист від редакції, який свідчить про її згоду на участь працівника у тренінгу.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4872
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду