Зник відомий київський блогер Ігор Луценко

Зник відомий київський блогер Ігор Луценко

21 Січня 2014
7653

Зник відомий київський блогер Ігор Луценко

7653
Зник відомий київський блогер Ігор Луценко
Зник відомий київський блогер Ігор Луценко

Зник громадський активіст, блогер Ігор Луценко. Про це повідомила активістка Марія Лебедєва у Facebook.

 

За її даними, Ігоря Луценка разом з постраждалим Юрієм Вербицьким, якого він привіз до Олександрівської лікарні, близько четвертої ранку нібито викрали невідомі.

 

«Від пацієнта залишилася куртка з паспортом, він встиг роздягтися в лікаря. Залетіли, скрутили руки, увели - це вся інформація. Це було понад годину тому (о четвертій ранку), телефони Ігоря не відповідають, на зв'язок востаннє виходив півтори години тому. Лікарі мовчать, на місці начебто була міліція, машина Ігоря там залишилася», - написала пані Лебедєва.

 

«Лікарі кажуть, що люди були в чорних шапках і пальто. П'ятеро забирали Юрія, Ігоря в коридорі ще декілька. Він чекав Юрія в коридорі. Зі слів лікаря, Ігор виглядав виснаженим, вони хотіли його оглянути», - згодом повідомила пані Лебедєва.

 

У Шевченківському та Печерському РУВС, у СІЗО в Косогірному провулку активістам сказали, що Ігоря Луценка там немає.

 

Наразі телефон Ігоря Луценка вимкнено. «Детектор медіа» намагається зв'язатися з прес-службою СБУ.

 

Ігор Луценко - журналіст інтернет-видань, блогер, громадський діяч руху за збереження історичної забудови міста Києва, економіст за освітою. Колишній консультант Міжнародного центру перспективних досліджень, екс-редактор секції журналу «Компаньйон», екс-редактор секції «Большие деньги» журналу «Власть Денег», екс-редактор секції «Бізнес» журналу «Корреспондент», колишній головний редактор «Економічної правди», журналіст інтернет-видання «Українська правда». Ігор Луценко є одним із засновників та активістів громадського руху «Збережи Старий Київ» (Вікіпедія).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7653
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду