Виписана з лікарні Тетяна Чорновол чекає на третій допит

Виписана з лікарні Тетяна Чорновол чекає на третій допит

17 Січня 2014
6679

Виписана з лікарні Тетяна Чорновол чекає на третій допит

6679
Виписана з лікарні Тетяна Чорновол чекає на третій допит
Виписана з лікарні Тетяна Чорновол чекає на третій допит
Виписана вчора, 16 січня з лікарні, постраждала від нападу журналістка та громадська активістка Тетяна Чорновол повідомила, що незабаром на неї чекає третій допит у міліції. Про це вона розповіла журналістам ТСН.

 

Також пані Чорновол повідомила, вже двічі дала показання слідчим. Третій допит зумовлений тим, що слідчого у справі про побиття журналістки, поміняли. Як розповіла пані Чорновол «Детектор медіа», причину зміни слідчих їй не пояснили.

 

«Насправді я весь час приймаю участь у слідчих діях. Я вже провела два допиту від початку до кінця. Зараз мене чекає третій допит, бо виявляється слідчі помінялися», - сказала Тетяна Чорновол.

 

Нагадаємо, у міліції заявили, що вже провели всі необхідні слідчі дії в справі нападу на Тетяну Чорновол, здійснення яких було можливим без участі потерпілої. Решта процесуальних дій обов'язково потребують безпосередньої участі журналістки.

 

Як писала «Детектор медіа», Тетяну Чорновол виписали з лікарні 16 січня, вона продовжить лікування вдома. ТСН повідомляє, що попри виписку, журналістка й досі відчуває сильний головний біль.

 

«Я не можу взагалі дивитися рухому картинки, наприклад  телевізор, мені важко дивитися інтернет, дуже важко працювати», - розповіла постраждала.

 

Нагадаємо, в ніч на 25 грудня на бориспільській трасі невідомі жорстоко побили журналістку і громадську активістку Тетяну Чорновол після того, як її переслідували на машині.

 

За фактом побиття Тетяни Чорновол слідчим відділом Бориспільського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Згодом воно було перекваліфіковано на нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

 

Слідство розглядає декілька версій нападу невідомих на Тетяну Чорновол, серед них - професійну діяльність, вчинення дорожньо-транспортної пригоди та провокацію. Тетяна Чорновол вважає, що напад пов'язаний з її професійною діяльністю та громадською активністю.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6679
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду