Комітет свободи слова розгляне хід розслідування побиття Чорновол

Комітет свободи слова розгляне хід розслідування побиття Чорновол

9 Січня 2014
4323

Комітет свободи слова розгляне хід розслідування побиття Чорновол

4323
Комітет свободи слова розгляне хід розслідування побиття Чорновол
Комітет свободи слова розгляне хід розслідування побиття Чорновол
Комітет Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації планує на черговому засіданні 15 січня  розглянути питання про хід розслідування справи щодо побиття журналістки Тетяни Чорновол. На засіданні також будуть розглянуті результати моніторингу щодо перешкоджання працівникам ЗМІ у виконанні службових обов'язків під час висвітлення Євромайдану Києві. Про це йдеться в повідомленні секретаріату Комітету.

 

Крім того, планується розглянути проект постанови № 3759 про відшкодування витрат працівникам ЗМІ які постраждали під час висвітлення подій 29 листопада - 2 грудня 2013 року, внесений народними депутатами України Юрієм Стецем, Петром Порошенком, Оленою Кондратюк та Іриною Геращенко.

 

Члени Комітету мають затвердити плани-графіки участі представників депутатських фракцій, груп і народних депутатів України, які не входять до складу жодної фракції чи групи, у щотижневих 45-хвилинних телепрограмах НТКУ та у прямих щотижневих трансляціях, щочетверга, у проміжку часу між 18 та 23 годинами, 45-хвилинних тематичних передач НРКУ впродовж четвертої сесії Верховної Ради України сьомого скликання.

 

У порядку денному також - два проекти, що пропонують внести зміни до закону «Про рекламу» (щодо вимог висвітлення обов'язкової інформації в рекламі та щодо обмеження реклами),  і затвердження плану роботи Комітету на лютий - липень 2014 року.

 

15 січня відбудеться останнє планове засідання Комітету перед зимовими канікулами. Наступна четверта сесія парламенту сьомого скликання розпочнеться на початку лютого 2014 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4323
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду