У столичній прокуратурі шукають свідків побиття Тетяни Чорновол

У столичній прокуратурі шукають свідків побиття Тетяни Чорновол

25 Грудня 2013
4606

У столичній прокуратурі шукають свідків побиття Тетяни Чорновол

4606
У столичній прокуратурі шукають свідків побиття Тетяни Чорновол
У столичній прокуратурі шукають свідків побиття Тетяни Чорновол

Прокуратура Київської области шукає свідків нападу на журналістку й громадську активістку Тетяну Чорновол.  Про це повідомляє прокуратура Київської області.

 

Очевидців інциденту прокуратура просить зв'язатись із слідчими за номером телефону (044) 200-21-51.

 

Як писала «Детектор медіа», слідство розглядає декілька версій нападу невідомих на журналістку та активістку Тетяну Чорновол, який стався у ніч на 25 грудня біля Борисполя, одна з них - провокація.

 

У МВС заявляють, що напад на журналістку розслідують «найбільш досвідчені» працівники Центрального апарату МВС - кримінальне провадження передається до Головного слідчого управління МВС України.

 

Як повідомили у МВС, розслідування злочину знаходиться на контролі міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка. Процесуальне керівництво здійснюється Генеральною прокуратурою України.

 

Нагадаємо, у ніч на 25 грудня Тетяну Чорновол побили невідомі на трасі Бориспіль-Київ, номери автівки нападників  зафіксував відеореєстратор машини постраждалої.

 

За фактом побиття  Тетяни Чорновол слідчим відділом Бориспільського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4606
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду