Микола Княжицький заявляє, що за ним ведеться стеження

Микола Княжицький заявляє, що за ним ведеться стеження

25 Грудня 2013
4584

Микола Княжицький заявляє, що за ним ведеться стеження

4584
Микола Княжицький заявляє, що за ним ведеться стеження
Микола Княжицький заявляє, що за ним ведеться стеження

Народний депутат фракції ВО «Батьківщина» Микола Княжицьокий, який  наразі займається творчим розвитком телеканалу «Еcпpeсо.TV», повідомив, що близько тижня за ним здійснюється зовнішнє спостереження. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook.

 

Про факт спостереження пан Княжицький вирішив повідомити після того, як стало відомо про побиття журналістки та громадської активістки Тетяни Чорновол.

 

«Ось уже близько тижня невідомі здійснюють за мною зовнішнє спостереження. Я не помічаю його протягом дня, але щодня бачу ввечері на під'їздах до мого помешкання, коли повертаюся додому. Чергують дві машини. Позавчора зафіксував номер "Тойоти Рав 4" давньої модифікації-AA 8776 IO. Насправді цей номер рахується у базі ДАІ за "Жигулями", власником яких є жінка. За моїми даними, у СБУ такі автомобілі не використовують. Отже, це або МВС, або бандити», - написав пан Княжицький.

 

Також нардеп припустив, що «такі заходи незаконно здійснюються за багатьма опозиційними депутатами, журналістами та громадськими активістами».

 

Нагадаємо, 99% акцій каналу «Еcпpeсо.TV» належать Ларисі Княжицькій, дружині Миколи Княжицього.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4584
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Достал
3775 дн. тому
Коля,да кому ты нужен. То же мне борец ,опасный для власти. Хватит уже пургу гнать.Достал
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду