Помер Ігор Слісаренко (ОНОВЛЕНО)

Помер Ігор Слісаренко (ОНОВЛЕНО)

21 Грудня 2013
24147

Помер Ігор Слісаренко (ОНОВЛЕНО)

24147
Помер Ігор Слісаренко (ОНОВЛЕНО)
Помер Ігор Слісаренко (ОНОВЛЕНО)

20 грудня на 48-му році пішов із життя відомий тележурналіст Ігор Слісаренко. Про це повідомив тижневик «2000». Пан Слісаренко виступав одним із політичних аналітиків видання.

 

Ігор  Слісаренко народився 12 квітня 1966 року в місті Щорс Чернігівської області. Закінчив Київський університет імені Тараса Шевченка, Лондонську школу економіки і політичних наук. Мав науковий ступінь кандидата наук - дисертацію присвятив «Політологічному аналізу і прогнозу у висвітленні міжнародної тематики засобами масової інформації».
 

Викладав у Інституті журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка. Починаючи з 1990-х працював телеведучим, висвітлюючи міжародну тематику. Ігор Слісаренко був першим ведучим нічних випусків ТСН на каналі «1+1». З 2004-го по 2007-й вів програми «Час Новин» та «Час за Грінвічем» на 5-му каналі.
 

З 2001 по 2005 рік обіймав посаду віце-президента зі зв'язків з громадськістю Міжнародної академії управління персоналом.

 

Був радником колишнього омбудсмена Ніни Карпачової.

 

Прощання з Ігорем Слісаренком - у понеділок, 23 грудня, у ритуальному залі Київської міської клінічної лікарні №18 (10:30 до 12:30). Адреса:  Київ, бульв. Шевченка, 17.

 

«Детектор медіа» висловлює щирі співчуття рідним, друзям, колегам і колишнім студентам Ігоря Юрійовича.

 

«Детектор медіа»

Фото - http://2000.net.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24147
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Кривий
3782 дн. тому
А знаєте яким він був у юні роки чудовим хлопцем! До цих пір серед друзів юності згадують його влучні фрази, смішні анекдоти і гострі слівця. Прощавай друже!
Qcumber
3782 дн. тому
Буквально тиждень тому був в гостях на каналі "Рада": http://www.youtube.com/watch?v=zdLScCEzU_k Рано пішов з життя... :( Світла пам'ять... :'( :'( :'(
Знавець
3782 дн. тому
Господи, ну, чому він - а не якесь пахло або якась чивокуня? Чому світлий Слісаренко, а не бридкі жаби піховшеки/джангірови? :( Пам'ятаємо, Ігоре.
Точка
3782 дн. тому
Не пейте, мальчики. Видите, как бывает.
коллега
3782 дн. тому
был отличным человеком, талантливым ведущим и первоклассным преподавателем. светлая память
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду