7 грудня – тренінг «Як ефективно використовувати Twitter під час євромайданів»

6 Грудня 2013
3902

7 грудня – тренінг «Як ефективно використовувати Twitter під час євромайданів»

3902
7 грудня – тренінг «Як ефективно використовувати Twitter під час євромайданів»

МГО «Інтерньюз-Україна» пропонує українським громадським активістам і журналістам взяти участь у навчанні для підвищення ефективності використання Twitter.

 

Навчання відбудеться в офісі «Інтерньюз-Україна» 7 грудня з 15.00 до 17.00. Під час навчання треба мати із собою ноутбук чи смартфон. Для участі необхідна реєстрація.

 

Підтвердження участі з деталями про навчання відібрані учасники отримають телефоном та електронною поштою до 10.00, суботи, 7 грудня.

 

Тренер: Євген Демченко, експерт з нових медіа, член Ради Старійшин ВМГО «Фундація Регіональних Ініціатив» (ФРІ).

 

Теми:

- Особливості комунікації та поширення інформації у Twitter

- Хештеги / фолловінг / спілкування / боти

- Платформи для застосування Twitter

- Twitter через мобільні пристрої

- Перевірка інформації, ознаки достовірних джерел

 

Навчання з Twitter дозволить учасникам налагодити горизонтальні зв'язки, що є основою функціонування громадянського суспільства. Також навчання дозволить підготувати активістів, які зможуть взяти участь в спостереженні за найближчими виборами - чи то позачерговими парламентськими, чи то президентськими 2015 року.

 

«Інтерньюз-Україна» має успішний досвід реалізації проектів із застосування сучасних новомедійних технологій. У 2009 році організація першою в Україні провела серію інституційних навчань щодо Twitter. Це стало основою для проведення першої Twitter-трансляцію виборів 2009 року (#elect_ua). У 2012 році організація реалізувала краудсорсінговий проект моніторингу порушень під час парламентських виборів 2012 року в Україні ElectUA.org.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3902
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду