detector.media
06.12.2013 15:19
7 грудня – тренінг «Як ефективно використовувати Twitter під час євромайданів»

МГО «Інтерньюз-Україна» пропонує українським громадським активістам і журналістам взяти участь у навчанні для підвищення ефективності використання Twitter.

 

Навчання відбудеться в офісі «Інтерньюз-Україна» 7 грудня з 15.00 до 17.00. Під час навчання треба мати із собою ноутбук чи смартфон. Для участі необхідна реєстрація.

 

Підтвердження участі з деталями про навчання відібрані учасники отримають телефоном та електронною поштою до 10.00, суботи, 7 грудня.

 

Тренер: Євген Демченко, експерт з нових медіа, член Ради Старійшин ВМГО «Фундація Регіональних Ініціатив» (ФРІ).

 

Теми:

- Особливості комунікації та поширення інформації у Twitter

- Хештеги / фолловінг / спілкування / боти

- Платформи для застосування Twitter

- Twitter через мобільні пристрої

- Перевірка інформації, ознаки достовірних джерел

 

Навчання з Twitter дозволить учасникам налагодити горизонтальні зв'язки, що є основою функціонування громадянського суспільства. Також навчання дозволить підготувати активістів, які зможуть взяти участь в спостереженні за найближчими виборами - чи то позачерговими парламентськими, чи то президентськими 2015 року.

 

«Інтерньюз-Україна» має успішний досвід реалізації проектів із застосування сучасних новомедійних технологій. У 2009 році організація першою в Україні провела серію інституційних навчань щодо Twitter. Це стало основою для проведення першої Twitter-трансляцію виборів 2009 року (#elect_ua). У 2012 році організація реалізувала краудсорсінговий проект моніторингу порушень під час парламентських виборів 2012 року в Україні ElectUA.org.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY