Журналістка Ірма Крат заявляє про побиття невідомими (АУДІО)

Журналістка Ірма Крат заявляє про побиття невідомими (АУДІО)

5 Грудня 2013
7477

Журналістка Ірма Крат заявляє про побиття невідомими (АУДІО)

7477
Журналістка Ірма Крат заявляє про побиття невідомими (АУДІО)
Журналістка Ірма Крат заявляє про побиття невідомими (АУДІО)

5 грудня у столичному готелі «Хостел-сіті» за адресою Соборна, 2 невідомі побили журналістку, засновника інтернет-каналу «Прихована правда» Ірму Крат. Про це вона розказала «Телекритиці».

 

За словами Ірми Крат,  семеро невідомих увійшли до неї у кімнату, коли вона спала і у присутності охоронця кинули на підлогу: «Я  швидко хапаю айфон і знімаю. А один з нападників вдарив кулаком у айфон і мені в голову. Айфон випав з рук».

 

Журналістка зазначила, що коли  невідомі  її били, у кімнату зайшов її адвокат Олег Єремеєнко. Невідомі йому зламали ніс та побили.

 

«Ми  викликали міліцію, і його били при них. Працівники міліції на це не реагували. Після цього прийшли майданівці та прийшов націоналіст пан Пастушенко, які нас врятували від мордобою. У присутності міліції ногами забивали мого адвоката, просто вбивали людину!», - зазначила пані Крат.

 

Згодом, як повідомила Ірма Крат, нападників заарештували міліціянти. «Це сталось тільки після приходу майданівців, які почали пояснювати й обурюватись: "Чому у вашій присутності "тітушки" б'ють журналістів, а ви на це дивитесь?". Цілу годину ми їх вмовляли,  тільки після  цього вони їх арештували і відвезли у відділ», - сказала вона.

 

Також, за її словами, разом з нею у кімнаті побили ще одну жінку.

 

Зараз пані Крат пише заяву про злочин  у міліцію.

 

Начальник прес-служби управління МВС у Києві Ольга Білик зазначила, що на місце пригоди приїхала слідчо-оперативна група, яка зараз працює з потерпілою.

 

«Вже є діагноз - подряпини та садна руки. Хлопці зараз працюють, звісно надалі ми внесемо це в єдиний реєстр досудових розслідувань. Далі ми будемо з'ясовувати, хто ці люди», - зазначила пані Білик.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7477
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду