3 грудня – прес-конференція міжнародних правозахисників, які оцінять розгін Майдану

2 Грудня 2013
4747

3 грудня – прес-конференція міжнародних правозахисників, які оцінять розгін Майдану

4747
3 грудня – прес-конференція міжнародних правозахисників, які оцінять розгін Майдану

Завтра, 3 грудня 2013 року, об 11.00 в конференц-залі готелю «Русь» (вул. Госпітальна, 4) представники міжнародного громадянського суспільства висловлять свою позицію щодо ситуації, яка розгортається цими днями в Україні з точки зору прав людини.

 

У прес-конференції візьмуть участь член ради Міжнародної громадянської ініціативи для ОБСЄ Андрій Юров, голова правозахисної організації «Солдатські матері» Елла Полякова (Росія), голова апарату Національної ради демократичних сил Ельдар Намазов (Азербайджан), директор кишиневского правозахисного центру CREDO Сергій Остаф (Молдова), керівник Центру із захисту прав людини «Килим шами» Азіза Абдірасулова (Киргизстан) та голова правління української громадської організації «Центр громадянських свобод» Олександра Матвійчук.

 

Наразі кілька десятків правозахисників із пострадянських країн зібралися в Києві для обговорення ситуації в регіоні ОБСЄ напередодні конференції Ради Міністрів ОБСЄ, а також для підведення підсумків Головування України в цій міжнародній організації, але вже під час відкриття заходу сьогодні було вирішено змінити регламент та присвятити частину конференції гострій ситуації в Україні.

 

Правозахисники оприлюднять свій план дій на найближчі дні (моніторинг ситуації, звернення до органів ОБСЄ, Ради Європи з проханням оцінити українську ситуацію з точки зору прав людини), буде оприлюднене звернення до українського уряду та міжнародної спільноти, а також планується візит до керівництва українських силових структур та зустріч із представником Міністерства закордонних справ України.

 

Контакти: Марія Томак (Центр громадянських свобод), 067 246 4343, tomak.maria@gmail.com
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4747
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду