«Інтер»: ефір «Шустер live» перервали з технічних причин

29 Листопада 2013
5268
29 Листопада 2013
22:51

«Інтер»: ефір «Шустер live» перервали з технічних причин

5268
«Інтер»: ефір «Шустер live» перервали з технічних причин

Прес-служба канала «Інтер» заявляє, що ефір суспільно-політичного ток-шоу «Шустер live» 29 листопада було перервано з технічних причин. Про це йдеться у відповіді на запит «Детектор медіа».

 

За даними представників каналу, вийшли з ладу стійки прийому зовнішніх ліній.

 

За словами керівника технічної дирекції телеканалу «Інтер», «в максимально стислі терміни в оперативному режимі фахівці усунули неполадки апаратури». Ефір було відновлено о 21.46 у п`ятницю 29-го листопада.

 

Нагадаємо, присвячений темі євроінтеграції випуск «Шустер live» було перервано о 20.45 після появи у студії представників опозиції.

 

Нагадаємо, що прес-служба фракції УДАР повідомляла, що лідерів опозиції охорона каналу не пускала у студію, хоча ті отримали запрошення на ефір. «Лідера фракції «УДАР» Віталія Кличка та інших лідерів опозиційних сил не пустили на ефір до Савіка Шустера. Ведучий програми попередньо запросив їх на ефір, проте охорона намагалася не пустити опозиціонерів в студію... Депутати від Партії регіонів, присутні в студії, виступали проти того, щоби в програмі брали участь лідери опозиційних сил. І фактично блокували трансляцію політичного шоу»«, - ідеться на сайті УДАРу. 

 

Водночас джерела ZN.UA повідомляли, що видалити зі студії лідерів опозиції вимагали власники телеканалу. А за інформацією джерел ТК, ефір каналом було перервано на прохання пана Павла Елізарова – акціонера «Савік Шустер Студіо», коли між охороною, представниками ПР та представниками опозиції почалася бійка. 

 

Бійка розпочалася через те, що на вимогу депутатів-регіоналів, учасників програми, Елізаров надав наказ охороні не впускати до студії опозиціонерів, доки там виступає віце-прем'єр Олександр Вілкул. 

 

Ефір, начебто, було відновлено після особистого втручання одного з акціонерів «Інтера» Сергія Льовочкіна. 

  

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5268
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ruslan
3822 дн. тому
Угу! Угу! Мы все, в это "верим".
Юрий
3822 дн. тому
Не надо тока п..деть!
bbb
3822 дн. тому
Чушь!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду