4 грудня – презентація програми розвитку незалежних ЗМІ та підвищення професійного рівня журналістики

29 Листопада 2013
6015
29 Листопада 2013
15:02

4 грудня – презентація програми розвитку незалежних ЗМІ та підвищення професійного рівня журналістики

6015
4 грудня – презентація програми розвитку незалежних ЗМІ та підвищення професійного рівня журналістики

4 грудня громадська організація «Детектор медіа» спільно з консорціумом NIRAS та ВВС Media Action проводять презентацію програми, спрямованої на розвиток незалежних ЗМІ та підвищення професійного рівня журналістів в Україні, Беларусі, Молдові, Грузії, Вірменії, Азербайджані і Туреччині.

 

Програма запроваджується за підтримки Міністерства закордонних справ Данії (DANIDA).

 

Захід включатиме презентацію програми, та результатів соціологічного дослідження щодо очікувань і ставлення громадян України до суспільного мовлення, яке було проведено спільно з Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС).

 

Серед учасників заходу - Надзвичайний та Повноважний Посол Королівства Данії пані Мерете Юль, представники міжнародних та громадських організацій, журналісти, медіа-експерти.

 

Час проведення заходу: 4 грудня, 16:30 - 18:00.

 

Місце: м. Київ, вул. Воздвиженська 51, офіс 1.

 

Прохання підтвердити участь Юлії Зелінській: zelin.tk@gmail.com або (098) 446-61-95.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6015
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду