НСЖУ та НМПУ запустили прес-центр для «єврожурналістів»

НСЖУ та НМПУ запустили прес-центр для «єврожурналістів»

25 Листопада 2013
4130
25 Листопада 2013
14:30

НСЖУ та НМПУ запустили прес-центр для «єврожурналістів»

4130
НСЖУ та НМПУ запустили прес-центр для «єврожурналістів»
НСЖУ та НМПУ запустили прес-центр для «єврожурналістів»

Національна спілка журналістів України та Незалежна медіа-профспілка організовують спеціальний прес-центр для всіх журналістів, які працюють на євромайдані. Про це «Детектор медіа» повідомили в НСЖУ.

 

У приміщенні НСЖУ (вул. Хрещатик, 27А) за пред'явленням будь-якого журналістського посвідчення працівники ЗМІ можуть скористатися можливістю попрацювати, підзарядити телефон чи іншу техніку, отримати доступ до інтернету, зігрітися чаєм чи кавою та поспілкуватися з колегами.

 

На думку організаторів прес-центру, особливо корисною ця ініціатива може бути для представників регіональних медіа та журналістів з інших країн.

 

Телефони для довідок: (050)356-57-58; 234-21-02 (НСЖУ); e-mail для зв'язку та повідомлень - stomilenko@gmail.com; vonakul@gmail.com; a.ianitskyi@gmail.com; vynnuchyk@ukr.net.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4130
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
3811 дн. тому
Нехай в НСЖУ, з якої я вийшов, краще розкажуть, чому на дніпропетровському ЄвроМайдані не було жодного місцевого телеканалу! Та й з керівництва обласної Спілки нікого не було!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду