5 грудня – у Києві творчий вечір Володимира Познера «Прощання з ілюзіями»

5 грудня – у Києві творчий вечір Володимира Познера «Прощання з ілюзіями»

21 Листопада 2013
5254
21 Листопада 2013
17:57

5 грудня – у Києві творчий вечір Володимира Познера «Прощання з ілюзіями»

5254
5 грудня – у Києві творчий вечір Володимира Познера «Прощання з ілюзіями»
5 грудня – у Києві творчий вечір Володимира Познера «Прощання з ілюзіями»

5 грудня відомий російський журналіст, письменник і телеведучий Володимир Познер проведе у Києві творчий вечір та запрезентує автобіографічну книжку «Прощание с иллюзиями».

 

Зустріч із Володимиром Познером відбудеться о 19.00 в «Жовтневому палаці» (Київ, вул. Інститутська, 1).

 

«Володимир Познер - особистість унікальна і багатогранна, перший президент Академії російського телебачення, багаторазовий лауреат премії «ТЕФІ», кавалер трьох орденів Дружби Народів, Ордена Пошани і Ордена «За заслуги перед Вітчизною» IV ступеня, володар безлічі професійних нагород у сфері тележурналістики і кінематографії. У 2012 році став лауреатом української премії «Людина року» у номінації «За видатний внесок у міжнародну журналістику». Його називають одним з найяскравіших інтелектуалів сучасності, людиною дивовижної біографії і фантастичною працездатності. Ось вже більше п'ятдесяти років Володимир Володимирович успішно займається журналістикою, за його плечима - така кількість теле- і радіоефірів, що не піддається підрахунку, авторська програма на головному телеканалі Росії, 8 книг, 3 документальних фільми і власна школа телевізійної майстерності», - йдеться у повідомленні організаторів зустрічі.

 

На творчому вечорі Володимир Познер представить свою автобіографічну книгу «Прощання з ілюзіями», що вже стала бестселером, розповість про себе і свої поточні проекти, про створення спільного з Іваном Ургантом циклу популярних передач «Одноповерхова Америка», «Їх Італія» і «Тур де Франс», поділиться творчими планами і приділить належну увагу спілкуванню з аудиторією.

 

«Зустріч з Володимиром Познером - це завжди знакова подія в житті міста і унікальна можливість безпосередньо задати будь-яке питання людині, чия думка досі впливає на багато суспільних процесів. Творча зустріч з Володимиром Познером - це незвичайно цікава і пізнавальна бесіда з глядачем. Він привабливий, дотепний, готовий до відкритої і щирої розмови, але суворий і різкий, якщо знадобиться. Як у досвідченого конферансьє, що чудово вміє спілкуватися з залом, у нього в запасі  чимало дуже цікавих і переконливих прикладів та історій з особистого життя», - зазначають організатори.

 

Вартість квитків на творчий вечір Володимира Познера  - від 250 грн.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5254
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду