Російські телевізійники запропонували альтернативу ТЕФІ

17 Листопада 2013
2947
17 Листопада 2013
12:42

Російські телевізійники запропонували альтернативу ТЕФІ

2947
Російські телевізійники запропонували альтернативу ТЕФІ

Національна асоціація телерадіомовників (НАТ) і представники російських телехолдингів заснували нову телевізійну премію, пише Lenta.Ru.

Назву та дизайн визначать в ході відкритого конкурсу, яким опікуваиметься «Комітет індустріальних телевізійних премій». Це  некомерційне партнерство засноване НАТ спільно з представниками 13-ти найбільших російських телеканалів («Первый канал», «Россия-1», «Россия-2», «Россия-24», «Карусель», «Культура», НТВ, ТНТ, СТС, «Домашний», «Перец», РЕН-ТВ, Пятый канал - Петербург).

Партнерство визначатиме перелік номінацій і розмір грошових премій. Генеральним директором Комітету стане Павло Корчагін - глава продюсерської компанії «Студія 2В». Протягом 30-ти років роботи на телебаченні Корчагін обіймав пости генерального продюсера ВГТРК, заступника генерального директора СТС, гендиректора ТНТ.

Очікується, що церемонії вручення Індустріальних телепремій у категоріях «Денний ефір» і «Вечірній прайм» проводитимуться щорічно в червні за період з 1 травня минулого року по 1-ше травня поточного року. У 2014 році церемонії нагородження пройдуть 27 і 28 червня.

Роботи подаватимуть російські телевиробники «будь-якого рівня».

Засновники новох премії вважають, що вона може стати альтернативою конкурсу ТЕФІ, який цього року не проводитиметься. Традиційний формат проведення премії було вирішено переглянути, оскільки за останні роки від участі в ній відмовилися НТВ, ТНТ, ВГТРК і «Первый канал».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2947
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду