Видання «Вечірній Київ» вибачилося за поширення неправдивої інформації про депутата від УДАРу

15 Листопада 2013
4205
15 Листопада 2013
12:32

Видання «Вечірній Київ» вибачилося за поширення неправдивої інформації про депутата від УДАРу

4205
Видання «Вечірній Київ» вибачилося за поширення неправдивої інформації про депутата від УДАРу

У газеті «Вечірній Київ» від 14 листопада №46 (19073) опубліковане звернення-вибачення редакції у зв'язку з поширенням недостовірної інформації щодо нібито причетність народного депутата України Валерія Іщенка, його родини та політичної партії «УДАР Віталія Кличка» (Український Демократичний Альянс за Реформи) до будівництва у столиці по вул. Серафимовича, 6-А. Про це йдеться на сайті «УДАРу».

 

Зокрема, у колонці від редакції газети зазначено: «У зв'язку з отриманням додаткової інформації та проведенням детальної перевірки наведених фактів у статтях, опублікованих в газеті «Вечірній Київ» від 18 липня 2013 р. №28  «УДАР» по зелених зонах» та від 24 жовтня 2013 р. №42 «Зелена зона завдає контрУДАРУ», редакція повідомляє, що народний депутат України Іщенко Валерій Олександрович та його родина, а також політична партія «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка» не мають жодного відношення до будівництва по вул. Серафимовича, 6-А. Від імені редакції висловлюємо свої вибачення за поширення недостовірної інформації».

 

 

Нагадаємо, інформацію про причетність до забудови поширювали й інші видання.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4205
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду