15-17 листопада – Міжнародний форум асоціації «Новомедіа» (ВІДЕО)

15-17 листопада – Міжнародний форум асоціації «Новомедіа» (ВІДЕО)

7 Жовтня 2013
7227

15-17 листопада – Міжнародний форум асоціації «Новомедіа» (ВІДЕО)

7227
15-17 листопада – Міжнародний форум асоціації «Новомедіа» (ВІДЕО)
15-17 листопада – Міжнародний форум асоціації «Новомедіа» (ВІДЕО)

15-17 листопада в Українському домі на Європейській площі у Києві відбудеться Міжнародний форум асоціації «Новомедіа» (Асоціація журналістів, видавців і мовців). Про це повідомляє у своєму блозі на «Українській правді» Руслан Кухарчук, журналіст, медіаменеджер, голова Асоціації «Новомедіа».

 

Протягом трьох днів на  Міжнародному форумі відбудеться 40 тематичних сесій, на яких виступатимуть 30 спікерів. Також відбудуться майстер-класи, виставки, круглі столи, ток- шоу, ярмарок медіавакансій і церемонія нагородження.

 

«Цього року вдосконалений формат заходу - учасників очікують нововведення. Втім , базовий пріоритет залишається незмінним - тільки кращі спікери та найактуальніші теми в сфері масмедіа», - повідомляють в оргкомітеті Форуму.


Подія представляє особливий інтерес для журналістів, редакторів, режисерів, продюсерів, представників прес-служб, копірайтерів, блогерів та фахівців нових медіа.

 

Нагадаємо, це вже третій Форум Асоціації «Новомедіа». У 2011 -му захід відвідали делегати з 10 країн, у 2012 -му спікерами були 45 ключових медіафахівців, які представляли «Інтер», ТВі , «Комерсант», Forbes, «1+1» , «Гала Радіо» та інші ЗМІ.

 

Міжнародний форум «Новомедіа» - щорічне масштабне журналістське подія в Києві. Це - платформа для спілкування та підвищення кваліфікації представників медіасектору. Тут збираються представники світських і релігійних ЗМІ різних країн - фахівці телебачення, радіомовлення, газетно-журнального секторя, веб-проектів і нових медіа.



Зареєструватися на Форум можна тут.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7227
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду