detector.media
07.10.2013 15:53
15-17 листопада – Міжнародний форум асоціації «Новомедіа» (ВІДЕО)
15-17 листопада – Міжнародний форум асоціації «Новомедіа» (ВІДЕО)

15-17 листопада в Українському домі на Європейській площі у Києві відбудеться Міжнародний форум асоціації «Новомедіа» (Асоціація журналістів, видавців і мовців). Про це повідомляє у своєму блозі на «Українській правді» Руслан Кухарчук, журналіст, медіаменеджер, голова Асоціації «Новомедіа».

 

Протягом трьох днів на  Міжнародному форумі відбудеться 40 тематичних сесій, на яких виступатимуть 30 спікерів. Також відбудуться майстер-класи, виставки, круглі столи, ток- шоу, ярмарок медіавакансій і церемонія нагородження.

 

«Цього року вдосконалений формат заходу - учасників очікують нововведення. Втім , базовий пріоритет залишається незмінним - тільки кращі спікери та найактуальніші теми в сфері масмедіа», - повідомляють в оргкомітеті Форуму.


Подія представляє особливий інтерес для журналістів, редакторів, режисерів, продюсерів, представників прес-служб, копірайтерів, блогерів та фахівців нових медіа.

 

Нагадаємо, це вже третій Форум Асоціації «Новомедіа». У 2011 -му захід відвідали делегати з 10 країн, у 2012 -му спікерами були 45 ключових медіафахівців, які представляли «Інтер», ТВі , «Комерсант», Forbes, «1+1» , «Гала Радіо» та інші ЗМІ.

 

Міжнародний форум «Новомедіа» - щорічне масштабне журналістське подія в Києві. Це - платформа для спілкування та підвищення кваліфікації представників медіасектору. Тут збираються представники світських і релігійних ЗМІ різних країн - фахівці телебачення, радіомовлення, газетно-журнального секторя, веб-проектів і нових медіа.



Зареєструватися на Форум можна тут.

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY