Українських журналісток обстежать на рак молочної залози

Українських журналісток обстежать на рак молочної залози

3 Жовтня 2013
3304

Українських журналісток обстежать на рак молочної залози

3304
Українських журналісток обстежать на рак молочної залози
Українських журналісток обстежать на рак молочної залози

До 11 жовтня журналістки редакцій столичних ЗМІ зможуть пройти безкоштовне обстеження на рак молочної залози у мобільному мамографічному комплексі. Про це йдеться на сайті каналу СТБ, журналістки  якого пройшли обстеження 2 жовтня.

 

Проект обстеження на рак молочної залози має назву «Турбуйся про них!» й почався з журналісток для того, щоб привернути увагу медійників до ризиків захворювання. У рамках цього проекту також заплановано проведення низки інформаційно-роз'яснювальних заходів на тему профілактики раку молочної залози.

 

Акції безкоштовного обстеження журналісток «Турбуйся про них!» відбувається за ініціативи Громадської спілки «Міжнародний клуб лікарів та фармацевтів» і фармацевтичної компанії «Рош Україна» та за підтримки МОЗ України.

 

Про підсумки проекту  «Турбуйся про них» буде повідомлено 18 жовтня під час прес-конференції, яка відбудеться у рамках «Школи медичної журналістики»,  присвяченої темі раку молочної залози.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3304
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду