Від імені Портникова розсилають фейкові тексти

Від імені Портникова розсилають фейкові тексти

24 Вересня 2013
6161
24 Вересня 2013
20:15

Від імені Портникова розсилають фейкові тексти

6161
Від імені Портникова розсилають фейкові тексти
Від імені Портникова розсилають фейкові тексти

Редактори інтернет-ЗМІ отримують від невідомих тексти для публікації за підписом відомого журналіста Віталія Портникова. Про це повідомив у Facebook сам пан Портников, який про такі випадки дізнався від головних редакторів LB.ua та інформагентства «ЛігаБізнесІнформ».

 

Сам журналіст заявляє, що не має до цих матеріалів жодного відношення і застерігає колег від поширення фейків.

 

«Шановні колеги! Якщо Вам будуть приходити не узгоджені зі мною тексти з невідомих вам адрес - таких як portnikov.vitaliy@yandex.ru - прошу негайно повідомляти. Так ми швидше знайдемо тих, хто намагається використовувати чужі імена і репутації в сумнівних цілях. Вільнюс наближається, друзі!», - зазначив Віталій Портников на свої сторінці у Facebook.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6161
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2Sparrov
3872 дн. тому
Насправді, портніков і є фейком) Не розсилайте портнікова, плііз!)
2Sparrov
3872 дн. тому
Ага, він виглядав не дивно. Напевно там був лише його дивний клон, що отримував шалені гроші, якій точно не знав про напів-тони та офшорно-корпоративні схеми на ТВі, але робить вигляд, що знає все про це у іншіх. На ТВі не було барикад- там були покідьки та порядні. Портніков до останніх не належить.
Sparrov
3872 дн. тому
Шановний "Альтман". Конфлікт навколоа ТВі реально яскравий приклад сутички не добра і зла, а напів-тонів та офшорно-корпоративних схем. Журналісти котрих я поважаю, розподілилися практично порівну з обидвох боків барикад. І Портніков не виглядав там аж так дивно.
Валя
3872 дн. тому
Та каму он нада?
Альтман
3872 дн. тому
Яка ще репутація у {CENSORED} післся того, що він зробив на ТВі?)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду