До 15 жовтня – подання заявок для участі у Міжнародних змаганнях з медіаправа

До 15 жовтня – подання заявок для участі у Міжнародних змаганнях з медіаправа

17 Вересня 2013
9776
17 Вересня 2013
13:48

До 15 жовтня – подання заявок для участі у Міжнародних змаганнях з медіаправа

9776
До 15 жовтня – подання заявок для участі у Міжнародних змаганнях з медіаправа
До 15 жовтня – подання заявок для участі у Міжнародних змаганнях з медіаправа

Інститут Медіа Права набирає команду студентів з НаУКМА для участі у Міжнародних змаганнях з медіаправа The Monroe E. Price International Media Law Moot Court Competition, які проводяться щороку серед студентів з усього світу в Оксфордському університеті.

 

Для участі в конкурсі усі бажаючі можуть надіслати своє резюме та мотиваційний лист англійською мовою на електронну адресу oxford@medialaw.kiev.ua  до 15 жовтня.

 

За результатами відбору буде сформовано команду, яка представить Україну та Києво-Могилянську академію в міжнародному раунді змагань, фінал яких пройде 1-4 квітня 2014 року в Оксфорді.

 

Результати відбору будуть повідомлені 22 жовтня. Тренером студентів буде випускниця НаУКМА та учасниця першої української команди, яка взяла участь у цих змаганнях- Вікторія Добринська.

 

The Monroe E. Price International Media Law Moot Court Competition створено 2008 року Програмою порівняльного медіа права та Центром соціо-правових студій - підрозділами Оксфордського факультету права у співробітництві з Міжнародною асоціацією медіа юристів (IMLA). Мета змагань полягає у підвищенні інтересу до галузі медіа права як з боку студентів-юристів, так і представників інших спеціальностей.

 

За правилами Оксфордських змагань, учасниками можуть бути студенти, будь-якої спеціальності, які мають достатні знання у сфері стандартів свободи слова та мас-медіа, зараховані до університету або аналогічної установи університетського рівня і за умови, що студент раніше не брав участі у цих змаганнях.

 

Для участі у змаганнях необхідно сформувати команду з не менш як двох і не більш ніж 6 учасників та одного тренера. Команда повинна складатися з студентів з одного університету та отримати підтвердження від адміністрації університету про можливість представляти навчальний заклад на конкурсі. Команда має зареєструватися шляхом подання реєстраційної форми не пізніше 25 листопада.

 

Участь у змаганнях передбачає два етапи: письмовий та усний. На першому етапі команда має дослідити матеріали справи щодо порушення права на свободу вираження поглядів та підготувати два меморандуми: з позиції заявника та з позиції Уряду. Після оцінки письмових матеріалів кращі команди будуть запрошені на другий фінальний етап змагань, що проходитиме у стінах Оксфордського університету 1-4 квітня 2014 року.

 

Детальну інформацію про змагання можна переглянути тут.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9776
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду