13 вересня Фонд «Здоров’я» проводить навчання журналістів з надання домедичної допомоги

9 Вересня 2013
5549

13 вересня Фонд «Здоров’я» проводить навчання журналістів з надання домедичної допомоги

5549
13 вересня Фонд «Здоров’я» проводить навчання журналістів з надання домедичної допомоги

Український фонд «Здоров'я» та Всеукраїнська рада реанімації під патронатом Міністерства охорони здоров'я запрошує журналістів на навчання з надання домедичної допомоги, що відбудеться 13 вересня 2013 року за адресою: м. Київ, вул. Грушевського, 7.

 

Навчання приурочені до «Всесвітнього дня надання першої медичної допомоги» і проводяться у рамках реалізації проекту «Я можу врятувати життя!». Навчання здійснюються за програмою підготовки немедиків з надання екстреної медичної допомоги потерпілим, яка відповідає стандартам міжнародної програми BLS. Навчання проводять інструктори Всеукраїнської ради реанімації та екстреної медичної допомоги, які сертифіковані Європейською радою реанімації.

 

Слухачі стануть учасниками інтерактивних лекцій та здобудуть практичні навички таких маніпуляцій, як проведення серцево-легеневої реанімації, зупинка кровотеч, допомога потерпілому при обструкції верхніх дихальних шляхів стороннім тілом (якщо людина вдавилась), а також слухачі курсу засвоять правила власної безпеки при наданні домедичної допомоги потерпілому.

 

Навчання проходитимуть із використанням спеціальних манекенів. Слухачі будуть забезпечені методичними матеріалами.

 

Слухачі, які успішно пройдуть навчання, одержать відповідні сертифікати.

 

Навчання відбудуться в рамках реалізації спеціального проекту для школярів України «Я можу врятувати життя!», який Український фонд «Здоров'я» та Всеукраїнська рада реанімації реалізують із 2011 року. У рамках проекту відповідне навчання вже пройшли понад 11 тисяч старшокласників та студентів по всій Україні.

 

Навчання безкоштовне.  Бажаючі пройти навчання із регіонів беруть на себе витрати, пов'язані із проїздом (можливе оформлення відрядження).    

 

Детальніша інформація, зокрема програма навчання, на сайті Українського фонду «Здоров'я» www.healthfund.com.ua у розділі «Проекти».

 

Записатись на навчання можна за телефонами: 044 220 04 98, 067 935 70 75. Кількість учасників обмежена.

 

Журналісти, які акредитувались на попереднє навчання, що відбулось у червні 2013 року у МДЦ «Артек», але не потрапили на нього, стають учасниками актуального навчання автоматично.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5549
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду