Пішов із життя Володимир Невмитий

Пішов із життя Володимир Невмитий

4 Вересня 2013
6117

Пішов із життя Володимир Невмитий

6117
Пішов із життя Володимир Невмитий
Пішов із життя Володимир Невмитий

У віці 59-ти років, після тяжкої хвороби, пішов із життя заступник генерального директора з питань радіомовлення Одеського обласного державного радіо, багаторічний власний кореспондент Українського радіо, член Національної спілки журналістів та Спілки письменників України Володимир Невмитий. Про це повідомляють його колеги.

 

Володимир Ілліч Невмитий народився 27 серпня 1954 року в селі Тарасівка Звенигородського району Черкаської області у сім'ї сільського вчителя. У 1976 році закінчив факультет журналістики Київського державного університету ім. Тараса Шевченка. Працював кореспондентом, відповідальним секретарем багатотиражної газети «Іллічівський судноремонтник», кореспондентом газети «Земля і люди». Співпрацював з журналами «Україна», «Президент», тижневиками «Президентський вісник», «Влада і політика».

 

Другу вищу журналістську освіту отримав у Вищій партійній школі в Києві.

 

У штаті Одеського обласного державного радіо, починаючи з травня 1982 року, Володимир Ілліч пройшов шлях від редактора економічних і морських програм до керівника. Весь свій досвід, письменницький та журналістський талант він протягом шести з половиною років реалізовував в одеському радіоефірі як директор радіо. З червня 1995 р. й до останнього часу він - власний кореспондент Національної радіокомпанії України в Одеській області.

 

Передачі Володимира Невмитого звучали на Українському радіо, в ефірі Москви, Мінська, Кишинева, Таллінна, Баку, Владивостока, Варни, Браїли...

 

Володимир Невмитий - автор книжок Tabula rasa, «Озонна зона», «Найясніше між усіма сонцями сонце», «Втіхи на воді», редактор збірників: «Радіо і... решта життя», «Прийшов сказати», першого видання українською мовою повісті Костянтина Паустовського «Чорне море». Лауреат премій імені Памви Беринди, Міжнародної асоціації працівників культури і мистецтв імені Валентина Михайлюка, фестивалів «Калинові острови», «Україна - єдина», «Українська мова - мова єднання», «Перемогли разом», професійних конкурсів «Золоте перо» та «Твої імена, Одесо».

 

«Найближчі друзі, колеги, громадські діячі й політики національного та регіонального рівнів запам'ятають Володимира Ілліча Невмитого як завжди усміхнену, добру і порядну людину, яка завжди поспішала на допомогу іншим. Честь професії для нього була фарватером у житті. Колектив Одеської обласної державної телерадіокомпанії висловлює співчуття родині й всім, хто любив нашого незабутнього директора», - йдеться на сайті Одеської ОДТРК.

 

Прощання з Володимиром Невмитим відбудеться на території Одеської обласної державної телерадіокомпанії у четвер, 5 вересня, об 11-й годині.

 

«Детектор медіа» висловлює співчуття рідним, друзям та колегам покійного.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6117
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду