На журналістів 5-го каналу напали молодики спортивної статури

25 Серпня 2013
6140

На журналістів 5-го каналу напали молодики спортивної статури

6140
На журналістів 5-го каналу напали молодики спортивної статури

На знімальну групу 5-го каналу сьогодні о пів на п`яту ранку напали молодики спортивної статури. Вони вимагали віддати їм мікрофон та погрожували журналістам. Камеру пошкоджено, повідомляє прес-служба компанії.

 

Іцидент стався поблизу сцени на Майдані Незалежності. Журналіст Анна Грішина та оператор Андрій Верстюк знімали, як прибирають площу після святкового конценту  до Дня Незалежності.

 

Коли вони зайшли за відкриту огорожу довкола сцени, на них накинулися молодики спортивної статури.

 

«До нас підскочили двоє молодиків спортивної статури. Вони почали нас штовхати випхали за огорожу, намагалися забрати в нас камеру, змушували видалити відео. Вони пхали оператора, викручували йому руку. Забрали в нас штатив, частину камери відламали. Я викликала міліцію, але вона їхала приблизно сорок хвилин», - каже Анна Грішина.

 

За інформацією знімальної групи 5-го, міліціонери навідріз відмовились коментувати напад на камеру. Вони склали адмінпротокол.

 
Як повідомляє відділ зв`язків з громадськістю ГУ МВС Києва, охорону громадського порядку проведення масових культурних заходів до Дня Незалежності забезпечували дві з половиною тисячі столичних правоохоронців. «У цей день грубих порушень громадського порядку не виявлено», - зазначається на сайті ГУ МВС Києва.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6140
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду