Тамара Бабакова залишає UMH і їде до Росії

Тамара Бабакова залишає UMH і їде до Росії

22 Серпня 2013
9334

Тамара Бабакова залишає UMH і їде до Росії

9334
Тамара Бабакова залишає UMH і їде до Росії
Тамара Бабакова залишає UMH і їде до Росії

Директор з розвитку інтернет-проектів сегмента ділових медіа UMH Group Тамара Бабакова залишає UMH (УМХ). Завтра, 23 серпня, її останній робочий день у холдингу. Цю інформацію вона особисто підтвердила «Детектор медіа».

 

Причини свого звільнення пані Бабакова воліє не коментувати. На запитання, чи пов'язано воно зі зміною власника UMH Group, зазначила, що це в цілому пов'язано з подіями, які відбуваються на українському медійному ринку. «Мені здається, що найближчі рік-півтора тут будуть відбуватися речі, у яких мені не хотілося б брати участі і за якими я волію спостерігати зі сторони», - зауважила вона.

 

Останнім часом в UMH пані Бабакова займалася редизайном сайту «Корреспондент.net». «Зараз закінчується програмування сайту. Новий "Корреспондент.net" запуститься в жовтні», - повідомила вона.

 

Пані Бабакова вирушає до Росії, де стане digital-видавцем нового інтернет-проекту. «Це буде нішеве медіа, яке я роблю з досить відомим на російському ринку видавцем. Не стартап, а новий проект на базі існуючого видавництва, не схожий на те, чим я займалася раніше. Плануємо стартувати восени».

 

Детальніше про свій новий проект Тамара Бабакова пообіцяла розповісти «Детектор медіа» трохи згодом.

 

Тамара Бабакова з весни 2011 року займалася інтернет-проектом «Фокус.ua». З вересня 2011-го по листопад 2012 року працювала головним редактором журналу та інтернет-видання «Фокус». Перед нею стояло завдання об'єднати редакції в конвергентному медіапроекті під брендом «Фокус». У листопаді 2012-го її було призначено на посаду директора з розвитку інтернет-проектів сегмента ділових медіа UMH.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9334
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду