detector.media
22.08.2013 16:12
Тамара Бабакова залишає UMH і їде до Росії
Тамара Бабакова залишає UMH і їде до Росії

Директор з розвитку інтернет-проектів сегмента ділових медіа UMH Group Тамара Бабакова залишає UMH (УМХ). Завтра, 23 серпня, її останній робочий день у холдингу. Цю інформацію вона особисто підтвердила «Детектор медіа».

 

Причини свого звільнення пані Бабакова воліє не коментувати. На запитання, чи пов'язано воно зі зміною власника UMH Group, зазначила, що це в цілому пов'язано з подіями, які відбуваються на українському медійному ринку. «Мені здається, що найближчі рік-півтора тут будуть відбуватися речі, у яких мені не хотілося б брати участі і за якими я волію спостерігати зі сторони», - зауважила вона.

 

Останнім часом в UMH пані Бабакова займалася редизайном сайту «Корреспондент.net». «Зараз закінчується програмування сайту. Новий "Корреспондент.net" запуститься в жовтні», - повідомила вона.

 

Пані Бабакова вирушає до Росії, де стане digital-видавцем нового інтернет-проекту. «Це буде нішеве медіа, яке я роблю з досить відомим на російському ринку видавцем. Не стартап, а новий проект на базі існуючого видавництва, не схожий на те, чим я займалася раніше. Плануємо стартувати восени».

 

Детальніше про свій новий проект Тамара Бабакова пообіцяла розповісти «Детектор медіа» трохи згодом.

 

Тамара Бабакова з весни 2011 року займалася інтернет-проектом «Фокус.ua». З вересня 2011-го по листопад 2012 року працювала головним редактором журналу та інтернет-видання «Фокус». Перед нею стояло завдання об'єднати редакції в конвергентному медіапроекті під брендом «Фокус». У листопаді 2012-го її було призначено на посаду директора з розвитку інтернет-проектів сегмента ділових медіа UMH.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY