Міліція відкрила кримінальне провадження щодо побиття журналіста луганського каналу «Ірта»

30 Липня 2013
4370

Міліція відкрила кримінальне провадження щодо побиття журналіста луганського каналу «Ірта»

4370
Міліція відкрила кримінальне провадження щодо побиття журналіста луганського каналу «Ірта»

Міліція у Луганську відкрила кримінальне провадження за фактом побиття журналіста місцевого телеканалу «Ірта» Сергія Остапенка за попередньою кваліфікацією ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України. Про це йдеться на сайті МВС України.

 

«29 липня о 05.00 до чергової частини Жовтневого РВ ЛМУ ГУМВС України Луганська звернувся житель міста із заявою про те, що о 04.45 двоє невідомих завдали йому тілесні ушкодження біля будинку на кварталі Якіра. Даний факт занесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією ч. 1 ст. 125 КК України (легке тілесне ушкодження)», - повідомляє МВС.

 

У міліції зазначають, що медиками у потерпілого діагностовано закритий перелом виличної кістки, ЗЧМТ, СГМ, забої обличчя, алкогольне сп'яніння.

 

«При виїзді на місце події працівниками слідчо-оперативної групи було встановлено, що потерпілий працює редактором телевізійної програми на НТРК "Ірта". 29 липня 2013 року о 4 годині ранку він вийшов із дому, щоб купити пиво, і біля під'їзду будинку, де він проживає, двоє невідомих під час раптово виниклої сварки заподіяли йому тілесні ушкодження. Згідно довідки Луганської міської станції швидкої медичної допомоги, у потерпілого діагностовано закритий перелом виличної кістки, ЗЧМТ, СГМ, забої обличчя, алкогольне сп'яніння», - йдеться на сайті МВС.

 

За інформацією відділу зв'язків із громадськістю ГУМВС України у Луганській області, наразі проводяться оперативно-слідчі заходи, спрямовані на встановлення осіб, причетних до скоєння кримінального правопорушення.

 

«Досудове слідство знаходиться на контролі керівництва ГУМВС України у Луганській області», - запевняють у міліції.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 29 липня у Луганську жорстоко побили журналіста місцевого телеканалу «Ірта» Сергія Остапенка.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4370
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду