detector.media
30.07.2013 14:13
Міліція відкрила кримінальне провадження щодо побиття журналіста луганського каналу «Ірта»

Міліція у Луганську відкрила кримінальне провадження за фактом побиття журналіста місцевого телеканалу «Ірта» Сергія Остапенка за попередньою кваліфікацією ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України. Про це йдеться на сайті МВС України.

 

«29 липня о 05.00 до чергової частини Жовтневого РВ ЛМУ ГУМВС України Луганська звернувся житель міста із заявою про те, що о 04.45 двоє невідомих завдали йому тілесні ушкодження біля будинку на кварталі Якіра. Даний факт занесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією ч. 1 ст. 125 КК України (легке тілесне ушкодження)», - повідомляє МВС.

 

У міліції зазначають, що медиками у потерпілого діагностовано закритий перелом виличної кістки, ЗЧМТ, СГМ, забої обличчя, алкогольне сп'яніння.

 

«При виїзді на місце події працівниками слідчо-оперативної групи було встановлено, що потерпілий працює редактором телевізійної програми на НТРК "Ірта". 29 липня 2013 року о 4 годині ранку він вийшов із дому, щоб купити пиво, і біля під'їзду будинку, де він проживає, двоє невідомих під час раптово виниклої сварки заподіяли йому тілесні ушкодження. Згідно довідки Луганської міської станції швидкої медичної допомоги, у потерпілого діагностовано закритий перелом виличної кістки, ЗЧМТ, СГМ, забої обличчя, алкогольне сп'яніння», - йдеться на сайті МВС.

 

За інформацією відділу зв'язків із громадськістю ГУМВС України у Луганській області, наразі проводяться оперативно-слідчі заходи, спрямовані на встановлення осіб, причетних до скоєння кримінального правопорушення.

 

«Досудове слідство знаходиться на контролі керівництва ГУМВС України у Луганській області», - запевняють у міліції.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 29 липня у Луганську жорстоко побили журналіста місцевого телеканалу «Ірта» Сергія Остапенка.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY