У  Києві постраждали двоє журналістів, які висвітлювали захист скверу від забудови

У Києві постраждали двоє журналістів, які висвітлювали захист скверу від забудови

22 Липня 2013
5567

У Києві постраждали двоє журналістів, які висвітлювали захист скверу від забудови

5567
У  Києві постраждали двоє журналістів, які висвітлювали захист скверу від забудови
У  Києві постраждали двоє журналістів, які висвітлювали захист скверу від забудови

22 липня у Києві під час сутички в ході захисту місцевими жителями скверу по вулиці Тверській (Печерський район) постраждало двоє журналістів. Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на народного депутата Юрія Сиротюка.

 

Юрій Сиротюк  повідомив, що  у понеділок, 22 липня, вранці забудовники повністю зруйнували сквер по вулиці Тверській у Києві, де до цього росло близько ста дерев. В парку у цей час знаходилось 50 чоловік, яких охороняли дії забудовника  від протестувальників.

 

«На місце прибуло багато активістів, журналістів. Там відбулася штовханина з так званою охороною. Під час штовханини в журналіста "Дорожнього контролю" Андрія Дзіндзі забрали посвідчення та вдарили його», - розповів пан Сиротюк.

 

Під час сутички у зруйнованому сквері постраждав також фотокореспондент, якого вдарили у спину.

 

Будівельники знищували дерева від охороною невідомих молодиків

 

Громадський активіст Віталій Уманець на своїй сторінці у Facebook стверджує, що двоє охоронців від забудовника також брали участь у рейдерському захопленні будинку вчительки Ніни Москаленко і проходять у кримінальній справі як невстановлені особи. «Міліція нібито не може знайти цих людей, але зараз на Тверській відмовляється їх затримувати», - написав пан Уманець.

 

«Детектор медіа»

Фото - «Левый берег»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5567
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду