detector.media
22.07.2013 16:20
У Києві постраждали двоє журналістів, які висвітлювали захист скверу від забудови
У  Києві постраждали двоє журналістів, які висвітлювали захист скверу від забудови

22 липня у Києві під час сутички в ході захисту місцевими жителями скверу по вулиці Тверській (Печерський район) постраждало двоє журналістів. Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на народного депутата Юрія Сиротюка.

 

Юрій Сиротюк  повідомив, що  у понеділок, 22 липня, вранці забудовники повністю зруйнували сквер по вулиці Тверській у Києві, де до цього росло близько ста дерев. В парку у цей час знаходилось 50 чоловік, яких охороняли дії забудовника  від протестувальників.

 

«На місце прибуло багато активістів, журналістів. Там відбулася штовханина з так званою охороною. Під час штовханини в журналіста "Дорожнього контролю" Андрія Дзіндзі забрали посвідчення та вдарили його», - розповів пан Сиротюк.

 

Під час сутички у зруйнованому сквері постраждав також фотокореспондент, якого вдарили у спину.

 

Будівельники знищували дерева від охороною невідомих молодиків

 

Громадський активіст Віталій Уманець на своїй сторінці у Facebook стверджує, що двоє охоронців від забудовника також брали участь у рейдерському захопленні будинку вчительки Ніни Москаленко і проходять у кримінальній справі як невстановлені особи. «Міліція нібито не може знайти цих людей, але зараз на Тверській відмовляється їх затримувати», - написав пан Уманець.

 

«Детектор медіа»

Фото - «Левый берег»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY