10 серпня - семінар для блогерів, які висвітлюють соціальні проблеми у регіонах

11 Липня 2013
6397

10 серпня - семінар для блогерів, які висвітлюють соціальні проблеми у регіонах

6397
10 серпня - семінар для блогерів, які висвітлюють соціальні проблеми у регіонах

10 серпня у Вінниці відбудеться регіональний семінар для блогерів, які висвітлюють соціальні проблеми на місцевому рівні. До участі у тренінгу запрошуються особи з інвалідністю, члени їхніх родин, зацікавлені журналісти, громадські активісти, які хочуть навчитися або удосконалити свої навички блогерів.

 

Тренінг проводиться в рамках Правозахисної програми «Голос людини з інвалідністю онлайн» ГО «Фундація прав людини».

 

Тренер: Марина Говорухіна, PR-менеджер Української Гельсінської спілки з прав людини, член правління Центру інформації про права людини.

 

Умови участі: для участі в тренінгу необхідно до 30 липня надіслати заявку, у якій зазначити своє прізвище, ім'я, дату народження, контактні телефони та електронну адресу, а також адресу ВКонтакті, Фейсбуці або власного блогу, а також у 2- 3 реченнях написати, чому ви хочете взяти участь у семінарі.

 

Підтвердження участі відібрані учасники отримають 2 серпня до 18.00. Організатор залишає за собою право не пояснювати і не оголошувати причини відмови.

 

Участь у тренінгу є безкоштовною. Учасників забезпечують харчуванням та роздатковими матеріалами.

 

За довідками звертайтесь: Світлана Дубина,  тел.+38(096)5886214,  visvin@meta.ua.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6397
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду