«Танці з зірками-2»: Step up!

14 Лютого 2007
7642

«Танці з зірками-2»: Step up!

7642
«1+1» і «Стар Медіа» презентували другий сезон найуспішнішого розважального телепроекту.
«Танці з зірками-2»: Step up!

13 лютого у Будинку Прийомів на вулиці Грушевського, 22 відбулася презентація розважального проекту «Танці з зірками-2» виробництва компанії «Стар Медіа». Організаторами дійства виступили «Стар Медіа» та «Студія «1+1».

 

Зала була прикрашена манекенами, вдягненими в сукні для бальних танців. Серед них – сукня Надії Мейхер із перших «Танців» та «тубільна» сукня Руслани, обвішана бананчиками та зеленими гілочками.

 

Весь вечір грав джазовий оркестр. Організатори презентації подбали про створення невимушеної атмосфери. Залою курсували офіціанти, пропонуючи гостям аперитив.

 

Зірки, вітчизняного телебачення і шоу-бізнесу, які не беруть участь у другому сезоні «Танців», – Ольга Сумська, Анна Безулик, Анатолій Борсюк, Сергій Полховський, Анатолій Єрема, –  з'являлися в залі,  дозволяли себе фотографувати та давали короткі інтерв'ю. Проте, сюрприз був попереду…

 

 

Анна Безулик і Анатолій Борсюк – гості презентації.

 

Нарешті, журналістів та  гостей запросили до іншої кімнати, до  імпровізованої сцени, на яку і вийшли ведучі програми – Тіна Кароль та Юрій Горбунов. Спочатку вони запросили на сцену творців проекту – генерального продюсера «Стар Медіа» Влада Ряшина, генпродюсера «Танців із зірками» Олексія Гончаренка і генерального директора «1+1» Юрія Морозова, – а також представників компаній-партнерів. Після вступних слів, пересипаних жартами ведучих, та офіційної частини, ведучі перейшли до головної інтриги вечора – оголошення учасників проекту.

 

 

Урочистий момент...

 

Отже, як і прогнозувала «Детектор медіа», у другому сезоні танців ми побачимо змагання між Олександром Пономарьовим, Іриною Білик, Світланою Лободою, Євгеном Кошевим, Лілією Підкопаєвою, Олегом Скрипкою, Сніжаною Єгоровою та Максимом Неліпою.

 

 

Ірина Білик не приховує задоволення: вона танцюватиме!

 

Всі зірки виходили під ручку із своїми партнерами і партнерками. Перед оголошенням кожної пари на екрані показували нарізку з перших «Танців із зірками». Потім усіх запросили до великої банкетної зали на фуршет.

 

«Детектор медіа» не могла не скористатись нагодою поспілкуватися з героями дійства в невимушеній атмосфері. Першим нам трапився Влад Ряшин, генпродюсер компанії «Стар Медіа».

 

– Влад, скажите, планируется ли на канале «1+1» проект «Танцы на льду»?

–  Да. Канал «1+1» уже приобрел лицензию. И есть определенная договоренность, что шоу будет производить «Стар медиа»  заказу и совместно с «1+1».

 

 – Сколько стоит лицензия?

 – Это вопрос к каналу «1+1».

 

 – Чем  «Танцы со звездами-2» будут отличаться от первого сезона?

 По формату и правилам – ничем. Я думаю, будут отличаться по накалу. Вы же сами видите – очень сильные соперники. Все участники с большим желанием настроены на победу. И пришли в шоу именно за этим. Это здорово, потому что в первом сезоне, у нас как-то сразу определились двойка участников, которые шли на победу. Остальные понимали, что рано или поздно это произойдет.

 

 – Почему решили оставить тех же ведущих? А как же Могилевская?

 – Была идея сделать ведущими победителей первых «Танцев» – Владимира Зеленского и Наталью Могилевскую, – а ведущие первого стали бы участниками второго. В итоге родилась другая идея, которая будет реализована осенью. Я не раскрываю ее, но со временем вы поймете, почему я не стал этого делать.

 

Подякувавши Владиславу за розмову, ми заговорили з ведучими програми – Тіною Кароль та Юрієм Горбуновим. Тіна, щоправда, приділяла значно більше уваги не нам, а своєму партнеру, з яким посилено кокетувала...

 

– Тина, вы сразу же согласились быть ведущими второго сезона?

– Да. Конечно, сразу же.

 

 – Позволяет ли вам это ваш гастрольный график, или вы что-то отложили?

 – Что-то пришлось отложить. «Танцы со звездами» приоритетнее.

 

 – Вы с удовольствием принимаете участие в этом проекте?

Тіна: С удовольствием.

Юра: Там столько денег платят! Я шучу.

Тіна: Я не знаю, как Юре, а у меня другая история. Мне просто очень нравится.

 

 – А почему сами не захотели танцевать?

 – Слишком много времени ушло бы на подготовку. Я не успела бы подготовиться профессионально, а ведь я люблю быть лучшей во всем!

 

 

Юрій Горбунов і Тіна Кароль не припиняли кокетувати одне з одним ані на мить.

 

Далі ми попрямували до Олексія Гончаренка, генерального продюсера проекту.

 

– Алексей, готовы ли все образы для нового проекта?

– Сейчас придумывают основу, потом – где-то за 3 недели до начала шоу – придумывают конкретные идеи, и  тогда уже работает костюмерный цех.

 

– Как часто бывают репетиции?

– У некоторых каждый день по 5-6 часов. В зависимости от того, у кого сколько времени.

 

– А где проходят репетиции?

– В очень многих залах. Только в институте физкультуры, например, три зала…

 

– Какими критериями вы руководствовались, выбирая участников?

– Это сума качеств: рейтинг, бойцовские качества, их умение импровизировать, удивлять…

 

– Звезды сразу согласились?

– Да, но они думали, как им перестроить свой график, чтоб освободить большое количество времени.

 

– Были ли такие, которые приходили сами, но им отказали?

– Были. Было много артистов, особенно певиц, которых не взяли.

 

Григорій Чапкіс тим часом стояв, самотньо потягуючи апельсиновий сік. Він був єдиним представником журі, присутнім на презентації. Виглядав відмінно, а в розмові виявився справжнім джентельменом.

 

– Вы не хотели отказаться от участия во втором сезоне проекта?

– Наоборот. Согласился с огромным удовольствием!

 

– Как вы совмещаете преподавание танцев и участие в жури?

– Мы открываем на Оболони Школу Чапкиса. Но преподаю я в другие дни.  Ведь на «Танцах» я по субботам.

 

 

Григорій Чапкіс і Анатолій Борсюк

 

Світлана Лобода зі своїм парнером Андрієм Матвієнком тим часом радували фотографів, показуючи, очевидно, свої перші репитиції. Хвилин зо п'ять вони танцювали під фокстрот, одночасно позуючи журналістам. Потім Світлана відповіла на запитання «ТК».

 

– Светлана, у вас были сомнения, стоит ли участвовать в проекте?

– Я не сомневалась. Я знала, что хочу участвовать, что надо идти и работать.

 

– Что для вас этот проект?

– Работа над собой, познание и учеба.

 

– Как вы выбирали партнера?

– Тяжело было. Очень. Я пересмотрела 13-14 человек. Я говорила себе, что нужно остановиться на ком-то. Но говорила, что если не найду человека, который на сцене такой, как я, то я не смогу с ним работать. Андрей такой.

 

– Андрей, в каком клубе вы учились?

– Последний был «Динамо» Святослава Влоха. А до этого был Юра Васютяк.

 

– Ваши учителя, хореографы помогают в участии в этом шоу?

– Нет. Сами все делаем

 

– Светлана, а вы помогаете с хореографией?

Андрій: Конечно, помогает.

Світлана: Я у Андрея учусь.

 

 

Завжди серйозний генеральний директор «1+1» Юрій Морозов навдивовижу енергійно відповідав на наші запитання.  

 

– Как вы выбирали участников?

– Во-первых, мы провели телефонный опрос зрителей – получился внушительный список. Потом мы вступили в переговоры с лидерами этого списка. Кто-то отказался. Например, Ани Лорак мы предлагали неоднократно. Тина Кароль захотела быть ведущей... Остальные – те, кто был и хотел – были включены. Только не политиков. Ведь предлагали, что бы в «Танцах-2» принимали участие Тимошенко, Янукович и Ющенко. Но, поскольку они очень занятые люди мы, подумали, что они откажутся.

 

– А вы им предлагали? Может, они бы и согласились.

Честно ?(Сміється.) Не предлагали.

 

– Чем «Танцы-2» будут отличаться от первых? Может быть, стоимостью?

– Нет, по стоимости – приблизительно одинаково. Отличается составом звезд, и это главное, потому что все происходит в прямом эфире.

 

– Снимают на киностудии Довженко?

– Все так, как в первом проекте, мы ничего не меняли.

 

На стіл винесли різноманітні закуски – на радість голодним журналістам.... Потроху учасники проекту почали розходитись. Олег Скрипка витримав у залі з журналістами лише півгодини, а Олександр Пономарьов навіть не наважився туди зайти: дав один коментар на камеру і поїхав у своїх справах.

 

Зірки позували, журналісти брали в них інтервю, а оркестрова музика надавала вечірці неповторної атмосфери. Але найцікавіше, звісно, залишилося попереду...

 

 

Зірки на сцені.

Фото - Лев Татару.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Юрій Лук’яненко, «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7642
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду