Горбунов Юрій

13 Лютого 2007
2269

Горбунов Юрій

2269
Канал „1+1”. Ведучий програми „Сніданок+” та проекту „Танці з зірками”.
Горбунов Юрій

Телеведучий, шоу-мен і актор. 
 
Народився 1970 року у м. Новий Роздол Львівської області. Виріс на Івано-Франківщині.

1988-1992  — навчання в Інституті театрального мистецтва ім. Карпенка-Карого.
Наступні п'ять років працював у драматичному театрі в Івано-Франківську.

Із 1997 року працює в Києві.
З 1997 по 1998 рік був режисером клубу „Голівуд”. Паралельно з цим у 1998 році на каналі УТ-1 вів програму „Три крапки", а у 1999 році - „Щасливий дзвінок".

З 2000 року почав працювати на "Новому каналі". Був ведучим програм „Підйом”, сімейного шоу „Готовий на все”, шоу „Один за всіх”, та „Тепер ти в армії”.

В червні 2006 року прийшов працювати на канал „1+1”. Разом із Марічкою Падалко веде інформаційно-розважальну ранкову програму „Сніданок+”, а з Тіною Кароль – „Танці з зірками”.

Знімався у серіалах „Вовчиця”, „Небо в горошок”, „Завтра буде завтра”, „У пошуках кохання або переполох у вищому світі”, „Мухтар”, а також у художньому фільмі „Кактус”.

Одружений,
виховує доньку.

Інформація надана прес-службою "1+1"

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2269
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду