Адвокат Тітушка: Сніцарчук постраждала через те, що Содель «засильно» її захищав

Адвокат Тітушка: Сніцарчук постраждала через те, що Содель «засильно» її захищав

1 Липня 2013
7959

Адвокат Тітушка: Сніцарчук постраждала через те, що Содель «засильно» її захищав

7959
Адвокат Тітушка: Сніцарчук постраждала через те, що Содель «засильно» її захищав
Адвокат Тітушка: Сніцарчук постраждала через те, що Содель «засильно» її захищав

Адвокат обвинуваченого Вадима Тітушка під час судового засідання 1 липня припустив, що травми, які отримала журналістка Ольга Сніцарчук під час мітингу 18 травня, були отримані внаслідок того, що її чоловік «засильно обійняв її, коли захищав».

 

«Ну, якщо ви вважаєте, що я тримав її за губу, то мені видаються дивними ваші інтерпретації. Більше того, у висновку судмедекспертизи вказано, що Ольга отримала удар тупим предметом. Ви вважаєте мою руку тупим предметом?», - запитав журналіст у адвоката.

 

«А чому ви вважаєте руки Тітушка тупим предметом?», - відповів адвокат.

 

Вадим Тітушко перед будівлею суду

 

Адвокат також піддав сумніву факт одруження Ольги Сніцарчук і Владислава Соделя, зауваживши, що йому не показали свідоцтва про шлюб. Коли Влад Содель пояснював причини матеріальних збитків, і що йому не подобається бути в епіцентрі уваги преси, адвокат зіронізував: «Так може ми попросимо камери піти з залу, бо може вам морально складно?».

 

Підчас допиту суддя неодноразово робив зауваження адвокату пана Тітушка через те, що він  ставив провокативні питання.

 

У судовому засіданні у справі Тітушка, що відбувається 1 липня, оголошено перерву до 13.30. У першій частині засіданні суд заслухав свідчення Ольги Сніцарчук та Владислава Соделя, а також свідка фотографа Дмитра Ліпацького.

 

Вадим Тітушко сидів на засіданні мовчки, ніяких запитань до потерпілих у нього не було.

 

 

 У Вадима Тітушка немає питань до потерпілих

 

У перерві до пана Тітушка підійшла київська вчителька Ніна Москаленко і запитала, що він робив у її будинку підчас захоплення. На це Вадим Тітушко відповів, що вона його з кимось переплутала.

 

Як писала «Детектор медіа», прокуратура міста Києва 12 червня направила до суду обвинувальний акт стосовно Вадима Тітушка, якого підозрюють в хуліганстві та перешкоджанні законній професійній діяльності журналістів.

 

Нагадаємо, 18 травня, під час мітингу опозиції невідомі у спортивних костюмах до крові побили журналістів Ольгу Сніцарчук та Владислава Соделя.  Зокрема, в Ольги Сніцарчук була розсічена губа та побиті руки. Також нападники розбили її телефон. Владислав Содель, який намагався її захистити, також отримав ушкодження. Заступник генерального прокурора Анатолій Пришко повідомив, що у справі нападу на журналістів 18 травня судитимуть чотирьох осіб.

 

«Детектор медіа»

Фото Богдана Кутєпова

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7959
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
EURONEWS
3961 дн. тому
ДимОК а ты судя по всему коренной киевлянин ? Или ты любишь парней "титушок" ?
ДимОК
3961 дн. тому
Идиоты. Засудить нужно этих недожурналистов и гражданского мужа селючки Снисарчук. Понаехало жлобов в столицу из периферии
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду