Новий канал закриє «Репортер»?

29 Червня 2013
10195

Новий канал закриє «Репортер»?

10195
Новий канал закриє «Репортер»?

Новий канал розглядає питання про те, що в наступному телесезоні програма «Репортер» призупинить вихід. Про це «Телекритиці» повідомило джерело з Нового каналу.

 

За цією інформацією, про зміни стало відомо на зборах колективу у четвер, 27 червня, від генерального директора каналу Володимира Локотка та головного редактора Максима Дибенка.

 

«Натомість планується запуск 40-хвилинної розважальної програми з елементами новин. Тракти розпочнуться незабаром, і від їх результатів залежатиме, чи продовжуватиме вихід "Репортер". До роботи над новим проектом планують залучити  журналістів "Піраньїв" та частину колективу "Репортера"», - розповів співробітник Нового каналу, який відмовився назвати своє ім`я.

 

«Детектор медіа» звернулася до прес-служби Нового каналу та очікує на коментарі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10195
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду