3-6 липня – семінар Единбурзької бізнес-школи у Східній Європі для представників медіа

20 Червня 2013
8408

3-6 липня – семінар Единбурзької бізнес-школи у Східній Європі для представників медіа

8408
3-6 липня – семінар Единбурзької бізнес-школи у Східній Європі для представників медіа

Единбурзька бізнес-школа у Східній Європі оголошує набір редакторів та журналістів ділового сегменту медіа на дводенний курс «Бізнес-семінар Edinburgh Business School Eastern Europe для Медіа».

 

Семінар пройде 3 та 6 липня в Києві в кампусі Единбурзької бізнес-школи у Східній Європі та буде безкоштовним. Заняття відбуватимуться з 10.00 до 19.00.

 

Умови участі:

-          Коротке резюме з контактними даними

-          Досвід роботи в діловому сегменті медіа не менше 2-х років;

-          Рекомендація головного редактора

 

Заявки просимо надсилати на електронну адресу: media@britishmba.in.ua. Дедлайн подачі заявок - 24 червня, оголошення результатів відбору - 26 червня.

 

Програму курсу можна скачати тут.

 

Координатор проекту: Алім Алієв, медіа-консультант Единбурзької бізнес-школи у Східній Європі, +38 066 836 36 35.

 

Більш детальна інформація на сайті britishmba.in.ua

 

Інформаційні партнери: «Детектор медіа», PRESSзвание, pro.mova.

 

Единбурзька бізнес-школа у Східній Европі. Представник однієї з найбільших бізнес-шкіл світу на базі Heriot-Watt University (Британія). На сьогоднішній день Школа налічує близько 11 000 студентів і більше 15 500 випускників, які проживають у 160 країнах. Програма MBA Единбурзької бізнес-школи є найбільшою в світі та входить до списку Financial Times за 2012 рік. Серед студентів Школи - представники більше 40% компаній списку Fortune 500.В Україні Единбурзька бізнес-школа почала свою роботу в 2010 році і зараз є одним з лідерів за кількістю студентів в Україні.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8408
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду