Ольгу Фреймут силою виштовхали з київського кафе

27 Травня 2013
11546

Ольгу Фреймут силою виштовхали з київського кафе

11546
Ольгу Фреймут силою виштовхали з київського кафе

17 травня представники кафе «Київського» в Києві намагалися силою не пропустити ведучу програми «Ревізор» на Новому каналі Ольгу Фреймут. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Інцидент трапився близько 17-ї години.

 

Команда «Ревізора» каже, що бійка нагадала їм бійку в Івано-Франківську в барі «Корида».

 

«Чоловік, який охороняє вхід у службове приміщення, нишком, у спину, вдарив Олю. Тут же поруч виник ще один чоловік. Вони разом стали штовхати ведучу, поки та не впала на підлогу. Тепер в Олі не проходить головний біль і біль у спині. Одне було приємно: вперше на захист ведучої, окрім команди, встала чужа людина - відвідувач закладу» - зазначила Ганна Жижа, шеф-редактор проекту.

 

Подібна реакція спіткала ведучу і під час ревізії до ще одного закладу, назву якого обіцяють назвати під час ефіру. Персонал закладу не пускав Ольгу Фреймут на кухню й агресивно випроваджував усю команду «Ревізора». Обурена агресією з боку співробітників закладу і знову постраждала під час зйомок Ольга Фреймут відмовляється коментувати ситуацію.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11546
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Аня
3985 дн. тому
Я бы тоже испугалась этой лошади
Знавець
3990 дн. тому
Перекладаю людською мовою: Ганя (бутч) відчайдушно піарить Олю (фем) з метою порятунку клінічно мертвого проекту.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду