У справі Сніцарчук і Соделя міліція опитала 180 очевидців

27 Травня 2013
6229

У справі Сніцарчук і Соделя міліція опитала 180 очевидців

6229
У справі Сніцарчук і Соделя міліція опитала 180 очевидців

Під час розслідування побиття журналістів на мітингу 18 травня було опитано 180 очевидців. Про це повідомили представники МВС журналістам, які встановили тимчасовий інформаційний центр у вигляді намету під стінами Міністерства внутрішніх справ.

 

За словами заступника начальника головного слідчого управління МВС України Олега Татарова, на сьогодні розслідування якісно поліпшилося, було отримано багато відео подій 18 травня. Частина відеоматеріалів зараз очікується. Також він зазначив, що на розслідування цієї справи кинуто «великі сили слідчих».

 

Намет, встановлений журналістами, поки що представники міліції не чіпають.

 

«Якщо ви хочете називати це інформаційним центром - будь ласка, але що він вам дає?», - зазначив в.о. начальника управління МВС зі зв'язків з громадськістю Сергій Бурлаков.

 

Нагадаємо, журналісти - учасники руху «Стоп цензурі!» встановили тимчасовий інформаційний центр у вигляді намету під стінами Міністерства внутрішніх справ. Цьому спершу заважали представники міліції, однак потім дозволили встановити намет, який збиратиме матеріали про побиття журналістів 18 травня і контролюватиме хід виконання вимог руху.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6229
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду