27 травня – круглий стіл «Проблеми протидії правопорушенням в інформаційній сфері: норми суспільної моралі та юридична відповідальність»

22 Травня 2013
6234

27 травня – круглий стіл «Проблеми протидії правопорушенням в інформаційній сфері: норми суспільної моралі та юридична відповідальність»

6234
27 травня – круглий стіл «Проблеми протидії правопорушенням в інформаційній сфері: норми суспільної моралі та юридична відповідальність»

27 травня Національна експертна комісія України з питань захисту суспільної моралі спільно з Науково-дослідним інститутом інформатики і права Національної академії правових наук України проводить круглий стіл «Проблеми протидії правопорушенням в інформаційній сфері: норми суспільної моралі та юридична відповідальність».

 

Серед запрошених - представники Комітетів Верховної Ради України, центральних та місцевих органів виконавчої влади, медіа-бізнесу, науково-дослідних установ, громадських організацій, засобів масової інформації тощо.

 

До обговорення запропоновано зокрема такі питання:

- морально-етичні аспекти становлення та розвитку інформаційного суспільства в Україні;

- мораль як принцип інформаційних відносин; правові механізми попередження порушень законодавства при обігу на території України мобільного контенту та комп'ютерних ігор;

- ґенеза наукових досліджень з проблем юридичної відповідальності; визначення і класифікація правопорушень в інформаційній сфері; проблеми цивільно-правової, адміністративної та кримінально-правової відповідальності за правопорушення в інформаційній сфері;

- міжнародна практика юридичної відповідальності за правопорушення в інформаційній сфер та інші.

 

Круглий стіл відбудеться з 14.00 до 18.00 в прес-центрі Українського національного інформаційного агентства «УКРІНФОРМ» за адресою м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16.

 

Акредитація за телефонами: 486-16-84, 486-11-61

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6234
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду