У ДАІ заявляють, що опитали свідків та учасників ДТП з ведучою Нового каналу

У ДАІ заявляють, що опитали свідків та учасників ДТП з ведучою Нового каналу

17 Травня 2013
6524

У ДАІ заявляють, що опитали свідків та учасників ДТП з ведучою Нового каналу

6524
У ДАІ заявляють, що опитали свідків та учасників ДТП з ведучою Нового каналу
У ДАІ заявляють, що опитали свідків та учасників ДТП з ведучою Нового каналу

У ДАІ заявляють, що опитали та учасників ДТП, у яке потрапила 16 травня у Києві ведуча Нового каналу Олена Мусієнко.  Про це «Детектор медіа» розказала начальник прес-служби ДАІ УМВС України в місті Києві Наталія Сторожик .

 

За її словами, інформація Олени Мусієнко про те, що представники ДАІ нічого не зробили і запропонували шукати  водіїв іншого авто самостійно, не відповідає дійсності.

 

Як зазначила пані Сторожик, у матеріалах справи є оперативне зведення стосовно подій згаданого ДТП, відповідно до якого  співробітники ДАІ у першу чергу з'ясували, чи потребує  медичної допомоги потерпіла і викликали швидку, після цього локалізували  пожежу авто, а далі опитали свідків.

 

«Певно, постраждала була у шоковому стані і не могла належним чином оцінити роботу представників ДАІ. Вони робили свою роботу, опитували учасників пригоди та свідків. Протоколи оформлені. Не може бути такого, щоб наші співробітники не опитали усіх учасників ДТП», - зазначила пані Сторожик.

 

Потерпілу зі закритою  черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку доставлено до клініки «Борис».

 

Нагадаємо, 16 травня ведуча «Підйому» на Новому каналі Олена Мусієнко потрапила в аварію. Пригода трапилась вчора о 20.30 у Києві, за адресою вул. Гарматна, 6 - навпроти торгового центру «Більшовик». За словами ведучої , після зіткнення з машини вийшло четверо хлопців кавказької зовнішності і стали погрожувати свідкам - перехожим, водієві машини, що їхала за її авто, і всім, хто намагався заступитися за дівчину. 

 

«Хлопці відразу зняли номери з своєї машини і кудись пішли. Приїхавши, співробітники ДАІ нічого не робили - для складання протоколу потрібні власники другого авто. Нам запропонували їх пошукати самостійно!», - каже ведуча.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6524
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду