detector.media
17.05.2013 13:06
У ДАІ заявляють, що опитали свідків та учасників ДТП з ведучою Нового каналу
У ДАІ заявляють, що опитали свідків та учасників ДТП з ведучою Нового каналу

У ДАІ заявляють, що опитали та учасників ДТП, у яке потрапила 16 травня у Києві ведуча Нового каналу Олена Мусієнко.  Про це «Детектор медіа» розказала начальник прес-служби ДАІ УМВС України в місті Києві Наталія Сторожик .

 

За її словами, інформація Олени Мусієнко про те, що представники ДАІ нічого не зробили і запропонували шукати  водіїв іншого авто самостійно, не відповідає дійсності.

 

Як зазначила пані Сторожик, у матеріалах справи є оперативне зведення стосовно подій згаданого ДТП, відповідно до якого  співробітники ДАІ у першу чергу з'ясували, чи потребує  медичної допомоги потерпіла і викликали швидку, після цього локалізували  пожежу авто, а далі опитали свідків.

 

«Певно, постраждала була у шоковому стані і не могла належним чином оцінити роботу представників ДАІ. Вони робили свою роботу, опитували учасників пригоди та свідків. Протоколи оформлені. Не може бути такого, щоб наші співробітники не опитали усіх учасників ДТП», - зазначила пані Сторожик.

 

Потерпілу зі закритою  черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку доставлено до клініки «Борис».

 

Нагадаємо, 16 травня ведуча «Підйому» на Новому каналі Олена Мусієнко потрапила в аварію. Пригода трапилась вчора о 20.30 у Києві, за адресою вул. Гарматна, 6 - навпроти торгового центру «Більшовик». За словами ведучої , після зіткнення з машини вийшло четверо хлопців кавказької зовнішності і стали погрожувати свідкам - перехожим, водієві машини, що їхала за її авто, і всім, хто намагався заступитися за дівчину. 

 

«Хлопці відразу зняли номери з своєї машини і кудись пішли. Приїхавши, співробітники ДАІ нічого не робили - для складання протоколу потрібні власники другого авто. Нам запропонували їх пошукати самостійно!», - каже ведуча.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY