Про виведення активів з ТВі не йдеться - Артем Шевченко

Про виведення активів з ТВі не йдеться - Артем Шевченко

7 Травня 2013
8287

Про виведення активів з ТВі не йдеться - Артем Шевченко

8287
Про виведення активів з ТВі не йдеться - Артем Шевченко
Про виведення активів з ТВі не йдеться - Артем Шевченко

Генеральний директор ТВі Артем Шевченко заперечив інформацію про виведення активів з ТВі. Про це він сказав у коментарі «Детектор медіа».

 

«Торгову марку ТВі свого часу придумав Микола Княжицький. Протягом останніх двох років вона юридично була оформлена на ТОВ "Інфо24" - компанію, створену журналістами Миколою Княжицьким, Віталієм Портниковим, Артемом Шевченком та Наталією Катеринчук для захисту від тиску влади. Очевидно, що ні про яке виведення активів не йдеться», - сказав він.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», екс-керівник прес-служби ТВі Лана Самохвалова заявляє, що з телеканалу почали виводити активи. За її словами, 26 квітня 2013 року Державна служба інтелектуальної власності отримала  угоду між ТОВ «Медіа Інфо»  та ТОВ «Інфо24», згідно з якою всі права на торгові марки ТВі мають відійти «Інфо24».

 

При цьому Артем Шевченко зазначив, що учасники ТОВ «Інфо24» лише планували передати  торгову марку ТВі компанії «Медіа інфо». Але цей процес не був завершений, і торгова марка залишилась на «Інфо24». «Тобто нічого не змінилось», - додав пан Шевченко.

 

За його словами, спроби перевести права на марку з «Інфо24» на «Медіа інфо» пов'язані з намірами запустити ще низку телеканалів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8287
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду