Знімальну групу ТВі у Межигір’ї затримала міліція через відсутність документів у режисера

20 Квітня 2013
8283

Знімальну групу ТВі у Межигір’ї затримала міліція через відсутність документів у режисера

8283
Знімальну групу ТВі у Межигір’ї затримала міліція через відсутність документів у режисера

19 квітня знімальну групу, яка готувала сюжет про резиденцію президента Віктора Януковича у Межигір'ї, затримали. Про це повідомляє «Українська правда».

 

Затримано трьох осіб - Тетяна Шустрова, режисер Віктор Борець та оператор Антон Квітень.

 

Журналістка ТВі Анастасія Станко повідомила в своєму Twitter, що журналісти під Межигір'ям «просто записували стендап (тобто коментар журналіста до сюжету, який записується, коли журналіст перебуває в кадрі)».

 

За кілька годин співробітників ТВі, яких утримували у Вишгородському райвідділі міліції, відпустили.

 

«Причиною затримання стала відсутність документів у режисера. Не навчений він, що туди треба брати весь арсенал посвідчень», - пояснила у своєму Twitter затримання журналістка каналу Анастасія Станко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8283
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду