Комітет свободи слова хоче провести парламентські слухання про стратегію розвитку телерадіопростору

18 Квітня 2013
5641

Комітет свободи слова хоче провести парламентські слухання про стратегію розвитку телерадіопростору

5641
Комітет свободи слова хоче провести парламентські слухання про стратегію розвитку телерадіопростору

18 квітня у парламенті зареєстрований проект постанови про проведення парламентських слухань на тему: «Стратегія розвитку національного телерадіопростору до 2015 року» № 2859. Ініціаторами проекту є члени Комітету з питань свободи слова та інформації Микола Томенко, Олена Бондаренко, Ігор Мірошниченко, Микола Княжицький, Олена Кондратюк, Рустам Раупов і Юрій Стець.

 

Парламентські слухання пропонують провести у вересні 2013 року.

 

Відповідно до проекту постанови Кабінету Міністрів України до 6 вересня 2013 року треба підготувати і подати до Верховної Ради інформаційно-аналітичні матеріали з питання парламентських слухань, пропозиції щодо рекомендацій слухань та визначити доповідачів від уряду.

 

До участі в парламентських слуханнях запрошуються представники  громадських організацій, які працюють у сфері діяльності електронних ЗМІ, органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, покликаних забезпечити перехід телебачення України на цифрове мовлення, профільних наукових установ, експертів та мовників.

 

Національній телекомпанії України (НТКУ) та Національній радіокомпанії України (НРКУ) за участю інформаційного управління апарату Верховної Ради України треба забезпечити пряму трансляцію парламентських слухань.

 

Нагадаємо, у березні 2013 року Верховна Рада не підтримала проведення парламентських слухань щодо цифрового мовлення.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5641
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду